Reolink Smart Security Kameros Sistema PoE 5MP 24/7 Įrašymo Built-in 2TB HDD Matomas, su Asmens ir Transporto priemonių Aptikimo RLK8-510B4-A


Žymos: 5mp kamera sistemos, namų apsaugos kamera, sistema bevielis onif, protingo namo " saugumo kamerų sistemų, kamera reolink, 5mp kamera, ip, kamera surveil, kamera ip poe, vaizdo wifi, ios stebėjimo kamerą, reolink argus battey.

€300.01 €434.80
  • Yra sandėlyje
  • w4374


Taikomas Kelis Kartus

RLK8-510B4-A

Smart Perspėjimus, Mažiau smulkmena

Varomas " smart judesio aptikimo technologija, šia vaizdo kamera galite pasakyti, žmonės ir transporto priemones iš kitų objektų.Gauti įspėjimus, kai įtartinas asmuo ar automobilių loitering aplink jūsų namuose ar parduotuvėje.Apsaugoti savo turtą nuo galimos grėsmės.

Smart Peržiūros, Lengva rasti esminis momentas

Fliter įrašus asmens, transporto priemonės ar judesio.Ieškant svarbu vaizdo yra daug lengviau.

Vaizdo įrašų Atkūrimo -- Prisiminti Įvykius ir Akimirkos

Atkūrimo funkcija šį NVR RLN8-410 leidžia jums žinoti visą įvykių. · Pakartoti reikšmingų įrodymų arba juokingi vaizdo įrašai. · 4 kanalų peržiūra vienu metu · Jūs galite greitai ieškoti bet kokį įvykį, kuris nutiko bet kuriuo metu. · Laikmatis ašies dizainas pagal padalinti ekraną, leidžia jums patogiau laisvai grįžti į skirtingų dienų, valandų, minučių arba, norėdami pamatyti įvykius praleidote.

Super HD 5 Megapikselių Aukštos Rezoliucijos

Kaip viena iš geriausių namų/verslo saugumo sistemų, RLK8-510B4-A NVR apsaugos sistema fiksuoja realaus laiko vaizdo įrašus apie visus kanalus 5MP, aukštos rezoliucijos, daug aiškiau nei 1080p ir 720p.Visos kameros suteikia neįtikėtinai ryškus ir aštrus vaizdas realiu spalva, kuri leidžia matyti visų objektų labai aiškiai.

Iki 30m naktinio matymo

18pcs infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai ir pažangios IR technologijų, kad Reolink RLC-510A turi ilgą naktinio matymo atstumas iki 100 metrų, leidžia jums pamatyti, bet kuriuo atveju aiškiai ir tiksliai nustatyti žmones, kurie pateikti net tamsoje.

24/7 Stebėjimo ir Įrašymo, NVR, Niekada Nemiega

Tai 8CH 5MP PoE NVR saugumo kamerų sistema palaiko vienu metu gyvų pašarams ir 24/7 įrašymo visoms kameroms.Su Reolink PoE NVR, kad RLC-510A saugumo IP kamera gali fiksuoti kiekvieną minutę, kas atsitiko.Kai kažkas nenormalaus yra nustatytas, jums bus pranešta iš karto.Jūs niekada nepraleisite nieko.

Iš naujo įdiegti HDD galima Pakeisti į Daugiau Saugojimas

RLK8-510B4 yra su iš anksto įdiegta 2TB HDD.Jei norite daugiau didesnių sandėliavimo, galite pakeisti 2TB HDD iki 6TB (taip pat galite prijungti papildomą 6TB išorinis HDD NVR plėsti savo saugojimo.

PoE – Paprasta Sąranka, Net ir Pradedantiesiems

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu tinklo kabelį, jungiantį kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nuotoliniu būdu peržiūrėti ip kameros per laisvas Reolink App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Reolink Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

Sutelkti dėmesį į tas Sritis, Kurios Dalykas

Galite pažymėti atitinkamų sričių judesio aptikimo, išsilaisvinti iš neteisingus perspėjimus.Kai kada judesio aptikimo suveikia, jūs gausite trumpąją el. pašto įspėjimus su momentinėmis ir APP signalizacijos stumdosi taip, kad atitinkamų atsargumo priemonių gali būti imtasi.

Nustatyti Judesio Aptikimo Tvarkaraštį NVR

Judesio aptikimo apie Ngrr yra įjungtas visą laiką pagal nutylėjimą, vartotojai gali planuoti, kai judesio aptikimo funkcija veikia ir kai ne pagal faktinius poreikius.

Darbas su Reolink Wifi Kamera

RLN8-410 galėtų puikiai dirbti su Reolink PoE kamera 24/7 įrašymo, judesio pastebėjimai, gyventi nuomonę, atkūrimo ir daugiau funkcijų.Ir ji taip pat remia darbo su Reolink wifi kamera, jei jie yra tame pačiame LAN.

Pasiruošę bet Kur, Patalpose ir Lauke

Reolink RLC-510A lauko ir vidaus ip kamera turi tvirtą aliuminio kėbulo ir korpusas, su IP66 atsparus vandeniui reitingų.Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Laisvos Programinės Įrangos Atnaujinimas

Nemokamai Reolink firmware atnaujinimas padeda jūsų fotoaparatas/NVR suspėti su up-to-data funkcijos, taip pat tvirtinimo nors klaidų ar trikdžių.


  • Kabelio Ilgis: 18m
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rezoliucija: 800MP
  • Modelio Numeris: RLK8-510B4-A
  • TV Sistemos: PAL
  • VNT Kameros: 4pcs
  • Prekės Pavadinimas: reolink
  • Sertifikavimo: CE
  • Vaizdo Įvestis: 8 Kanalų


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai