1pcs Universaliųjų Automobilių Avarinių Gelbėjimo priešslydžio sistema Valdybos Atkūrimo Didžiausias Traukos Kilimėlis Sekti Padangų Kopėčių Smėlio, Purvo, Sniego visureigis


Žymos: automobilių sniego grandinės, su šlapia kelio, offroad vyrai, er6n sėdynės, outv bėgių kelio, kaklo traukos, didelis vamzdis, kopėčių guminės kojelės, caterpillar gumos, gumos juostos dainos.

€47.76 €58.25
  • Yra sandėlyje
  • w44550


❥(^_-) Vaizdo Ekranas ❥(^_-)

Kulka Taškų: 1、 Nesunaikinamas ir Daugkartinio naudojimo : Pagaminti iš didelio stiprio inžinerijos gumos ir cinkuoto plieno šerdimi, produktas yra beveik nesunaikinamas, lengvai valoma ir gali būti naudojamas kelis kartus.

2、Lengva Atlikti: traukos kilimėlis tinka visoms transporto priemonėms!Jūs galite įdėti iki laikykite jį kamieno transporto priemonėmis, kai ne naudoti, kuri neužima daug vietos.

3、 Didžiausias Traukos: unikalus tuščiaviduriai dizaino ir tankus banga priešslydžio sistema modelis numato maksimalų traukos, užkirsti kelią padangos nuo sukasi, kai įstrigo sniego, purvo ar smėlio, labai tinka naudoti ne keliuose.

4、Lengva Naudoti: nereikia būti įdiegta, mat yra lengviau naudoti nei ratų grandines ir sniego grandinės ir teikia traukos laisvas transporto priemones nuo ledo, purvo, pažliugusį sniegą, smėlį ar sniegą.

5、Idealiai tinka off-road: Jums tik reikia įdėti į off-the-go kelio po ratais transporto priemonėms, patogus naudoti ne keliuose.

Savybės:

1. Traukos kilimėlis bus ne amžiaus kreko arba deformuotis.

2. Plieniniai vielos lynai yra naudojamas viduje, siekiant, kad produktas labiau patvarus.

3. Nėra privalomas nereikalaujama.Atidaryti paketą galite tiesiogiai naudoti jį.

4. Traukos kilimėlis yra stiprus ir tvirtas.

5. Su drobės krepšys rankena, lengva nešiotis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Atkūrimo Traukos Kilimėlis

Spalva: juoda

Medžiaga: TPR gumos

Ilgis(apie): 80cm/31.50 colių; 100cm/39.37 colių

Plotis: apie 22cm

Tūris(apie): skerspjūvio, kurio skersmuo: 15 cm/5.91 colių; aukštis: 22cm/8.66 colių

Storis: about3.3cm/1.30 colių

Taikymo sritis: traukos kilimėlis tinka mikroautobusų, visureigių, lengvųjų automobilių, sveriantiems ne daugiau kaip 7 tonų.

Pakavimo Sąrašas:

1*atkūrimo traukos kilimėlis

❥(^_-) Produkto Aprašymas ❥(^_-)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Funkcija: Didžiausias Traukos
  • Prekės Pavadinimas: cacoonlisteo
  • Elemento Ilgio: 10cm
  • Pavadinimas: Padangų Kopėčių
  • Prekės Svoris: 3.0kg
  • Tipas: Atkūrimo Traukos Kilimėlis
  • Elemento Plotis: 16.0cm
  • Medžiagos Tipas: TPR Gumos


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai