2020 m. Kalėdų Dovana Mados Užsakymą Mažai Pasakų Vilnos Veltinio Amato "PASIDARYK pats" Ne Gatavo Baksnodavo Nustatyti Amatų Rinkinys Adata Medžiagos


Žymos: pilka vilna lenkimo, "pasidaryk pats" matematika amatų, amatų "pasidaryk pats" rinkinys, dyi rinkinys, kepurės vėlimas, Jaučiausi, nagų perdavimas, rankdarbių medžiaga, vėlimo adatos, amatų rinkinys.

€4.38
  • Yra sandėlyje
  • w46373


Mažai Pasakų Vilnos Veltinio Amato "PASIDARYK pats" paketą.Puikiai į "PASIDARYK pats" mėgėjams ir Kalėdų dovanos PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ, TAI "PASIDARYK pats" RINKINYS TIK Instrukcijų vaizdo nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=uMFFtrtOL0I 1: Tai yra "PASIDARYK pats" medžiagos paketą,o ne užbaigtas Produktas, ačiū. 2: Sudėtyje yra: 1 X Multi Vata 1 X Putų Darbo Vietoje 3 X Metalo Adata 1 X Akis 1 X metalo pin Tai yra "PASIDARYK pats" Paketo elementas "PASIDARYK pats" mėgėjams.Rinkinį sudaro vilna ir medžiagų, nes klijai negali laivo, prašome parengti savo klijai, INSTRUKCIJŲ VAIZDO galima gaires,prašome susisiekti su mumis dėl vaizdo, ačiū.


  • Kilmės: KN(Kilmės)


Nana Anna
2021-01-25
5/5
No instruction attached
Fanny1399
2021-01-07
5/5
I don't know how to do x video

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai