Viso ekrano " Samsung Galaxy j3 skyrius 2017 SM-J330F-TFT-Be Aukso Rėmelį


Žymos: "samsung" galaxy a5 20, a920f lcd, doogee sumaišykite 4 ekrano, atveju j3 skyrius pro, "samsung" galaxy j3 skyrius 2017 stiklo ekranas, j3 skyrius, case for samsung galaxy s8 marmuro dažais, unc, j 6 telefono, modelio "samsung" j3 skyrius.

€27.17
  • Yra sandėlyje
  • w51413


Tai yra būtina prieš bandymą, be galutinį surinkimą, nenaudojant klijų, tik sujungę laidus, nes jei tai gamyklos defektas, jis bus pakeistas per 48h.

Pranešimas | Dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti, kai montavimas:

Apie suderinamus ekranai, ryškumo nėra identiška originaliai.

Ekrano pasak gamintojo, gali būti mėlynos, gelsvos, rausvos arba baltos spalvos dažais.

Ji neduoda montavimo instrukcijos, kaip iš to išplaukia, kad tai yra straipsnis, už specializuotos parduotuvės.

Jei reikia, montavimo, mes teikiame montavimo rinkinys, klijais, taip pat.Jei ekranas yra pasirengimo taikyti klijų, skystis, klijai foto nebus pateikta, nes ji nėra būtina, ir jeigu jis yra taikomas, tai gali sukelti neteisingas surinkimas.

Siūlomos priemonės yra basicas, kai modelis gali prireikti specialių įrankių, kad į rinkinį neįeina.

STRAIPSNIS SILPNŲ : Mes rekomenduojame, kad šie būtų trapius daiktus, kurie turėtų būti elgiamasi atsargiai, redaguojant, jei ne, galų gale laužymas.Crystal yra labai silpnas, ir su paprastu spaudimo, jei jūs neturite eiti atidžiai, jūs galite sulaužyti.Jis pradeda būti sunku, kai jis montuojamas ir turi tvirtą pagrindą už jį.Dar, suderinamą ekranas visada bus labiau pažeidžiama, nei originalus.

STORIS : TFT ekranai, kuris yra nurodytas pavadinimas, visada yra storesnis ir mažesnės skiriamosios gebos, todėl būtina turėti techninių žinių už savo įdiegimo, kad ji nėra pakankamai kilimo, švarus ir įklijuoti.Jei jūs darote, yra kilimo valymas ir įklijuodami mūsų požiūriu-jūs nesate specialistas, kartais tarpininkas rėmas turėtų būti pašalintas, ir kt.Kad teisingai sumontuoti.

Mes ne pasiūlyti pamokos, ar surinkimo patarimai.Jei nesate tikri, kaip instaliuoti, galite pasinaudoti mūsų pick-up, remonto ir pristatymo paslauga.Jūs galite visada paklausti apie kainas, bet ir sąmatą, ji gali skirtis priklausomai tarp 30 ir 40 eurų.

Pasirengimo taikyti klijų gale ant rėmo ekranai

Nors klijai gali pasirodyti nuotrauka, iš anksto taikomos juosteles, tai labai priklauso nuo partijos.Nuotrauka yra bendro pobūdžio ir negali būti, kad klijų.

KRIAUKLE ŠVIESOS

Apie suderinamus ekranai, kuri veža 3 mygtukai apačioje, ypač BQ ir Xiaomi-aisiais, heatsink nėra, nors foto rodo.Tai daro mygtukų kaista ne vienodai.Kriauklė yra pašalintas iš senojo ekrano ir ant nauju vienas prieš montavimas.

Slėgis taškų | Šešėliai

Jei po to, kai asamblėja, ekrane rodomas spaudimo taškus apibrėžiamas kaip pakeisti spalva, tai yra dėl prastos montavimas.Už nebuvo valomi tinkamai, ar yra varžtas, kuris daro spaudimą, arba išlenktas važiuoklės.Važiuoklės, būsto, kuris yra išlenktas, nors 1MM, už standžios stiklas yra pakankamai, kad sukurti slėgio tašką, kuris keičia spalvą į baltą foną, geltona, ir tada juodas, kai lcd nebeveikia.Nereikia painioti tai su dead pixel tai gamyklos defektas, kuris yra vos pastebimas ant balto fono.

IŠVAIZDA

Jie yra straipsnių skirta technines paslaugas, o ne atlikti specialų langelį pardavimas, tokių kaip kvepalai.Kai jis ateina į straipsnius, skirta technines paslaugas, jie nesiruošia atrodo taip pat kaip straipsnis, skirtas maistui, visuomenei.Nors jie, atrodo, būti naudojamos detras, kaip ekranas, kuris perneša kai kurie pylimai į nugarą, kai jis tinka ir gyvenamųjų, tai nereiškia, kad jie yra naudojami elementai.Jums nereikia mokėti dėmesį į dalis nematote viduje telefono.

NUORODOS

Dėmesys turėtų būti skiriamas nuoroda, kad yra ant LCD flex kabelis, jei jūsų ekrano modelis yra už ženklo, kaip BQ arba Huawei.Po pateikimo yra skirtingos standartinės, ji nustoja veikti arba tiesiogiai neįsijungia.Deja, šio tipo jeigu klientui, mes neprisiimame atsakomybės.Jei nežinote kokią nuorodą turite pasirinkti, jums reikėtų kreiptis prieš priimant pirkimo.

【Modelo suderinama】 La pantalla es perfectamente suderinama.No puede ajustarse a otros modelos. 【Garantía de calidad】 100% verificado tres veces para cada pantalla de reemplazo antes del envío para garantizar una respuesta rápida y una pantalla de alta resolución en cada pantalla. 【Función】 El digitalizador pantalla de se utiliza para reparar y reemplazar su pantalla táctil agrietada, dañada, defectuosa o severamente dañada.También resuelve problemas visualización de, píxeles muertos, grietas pantalla de y colores defectuosos.

Nota

- Ne ejerza presión sobre las 4 esquinas del skydelio LCD, puede dañar la pantalla.

- Asegúrese de que cada tornillo esté instalado correctamente.

Si, después de la instalación, su teléfono tiene problemas, no puede encenderlo, nuodėmė contacto, nuodėmė función de botón de inicio, parpadeo, líneas en la pantalla ir kt., siga estos pasos:


  • LCD Kit: Taip
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: ES(Kilmės)
  • Prekės Būklė: Naujas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai