NAUJAS 10x CADERO 2X2 ORO NER Golfo Spaustuvai, 10 Spalvų Skaidrus Klubas su šlapia Danga


Žymos: golfo lazda, golfo klubas, Golfo, svorio rankena golf, nuolaida golfo pasididžiavimas spaustuvai, golfas grip pasididžiavimas, golfo pasididžiavimas, Lazda, pro golf su šlapia danga, golfo lazda su šlapia danga.

€29.68 €54.97
  • Yra sandėlyje
  • w51658


NAUJAS 8x Kristalų Standartas CADERO 2X2 ORO NER Golfo Spaustuvai, 10 Spalvų Skaidrus Klubas su šlapia Danga

SPECIFIKACIJOS:

Pagrindinė Dydis: 60 Turas

Svoris: 50g

Rankena Dydis: Standartas

Savybės:

Visiškai Naujas dizainas-Naudojant naujas medžiagas, išorės yra neslidus Skaidrus silikono, Pabrėžti asmenybę , patogiau, gali padėti jums sklandžiai, nuosekliai ir patikimai sūpynės savo klubo,Išleidimo save!

Minimalistinio įrengimo būdas-Ne Juosta,Ne Tirpikliu gali montavimas, Jums reikia naudoti tik švariu vandeniu, ir jūs galite lengvai įdiegti sukibimas ant savo klubo , jūs tiesiog naudoti tik oriniams įdiegti rankena( pripučiami įrengimas),if you dont turėti,eikite į dirbtuvių įrengimo, šalinimo, taip pat labai patogu, tik reikia Pripučiami galima nuimti, rankena gali būti perdirbta naudoti!

Visi oras naudoti, neleidžiančioms slysti:Visi-oras puikus medžiaga ir slydimo poveikį, Numatyti patogiai jaustis ir super smūgio absorbcijos!

Pirkimo Pastabos

1: Šis rankena gali būti įdiegtos naudojant švarų vandenį, bet ji turi oriniams pripučiamas montavimas.Jei negalite aprūpinti šia įranga, prašome kreiptis į artimiausią Rankena Dirbtuvių įrengimo ir naudojimo,

2: nenaudokite juostos ir tirpiklis montavimas.Nepilkite tirpiklis paviršiaus danga.Dėl puikios silikono medžiagos, tirpiklis ardo paviršiaus sukibimą, todėl silikono mesti šiek tiek.

3: Ši danga gali būti pakartotinai naudojami išardymas, saugos naudoti aukšto slėgio oro ginklai surinkimo ir šalinimo, jums gali baigti su šlapia danga pašalinta arba įrengimas


  • spalva: 10 Spalvų
  • Prekės Pavadinimas: champkey
  • Dydis: Standard
  • Svoris: 48g
  • Pagrindinė dydis: 0.60"
  • Pavadinimas: CADERO Kristalų Standartinis Golfo Spaustuvai
  • Ilgis: 270mm
  • Medžiaga: Skaidraus silikono & TPE
  • Modelio Numeris: CD-175S


Alllymay
2020-12-13
4/5
Month during the month the inside gloss faux tiger price or servo Yagi nicer
Gianfranco90
2020-12-09
2/5
Quality is tourn
Karen Preedy Davise
2021-01-12
5/5
Shipping fast Rayo Product Okey
Mustangsrbeautiful
2020-12-15
5/5
Excellent Product condition very good design for excellent supremely-pleasure to try and add buy is Also other friend is also recommended to use so yes is by the way rainwater no worry-off before. Watering buried Bonnie slip European modern day.,
Jeremino
2020-12-05
5/5
Thank you very much.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai