USB Įkrovimo Elektra Šildomas Lauko Striukė Sporto Kailis Slidinėjimas Žiemos, Šiltų Drabužių, Šildymo Kūnas Šiltesnis Liemenė Vyrams, Moterims


Žymos: gore tex striukė, striukė šilčiau, vyrai puffer coat gaubtu, laikiklis lauko drabužiai, gore tex, vyrams liemenė, dg moteriški drabužiai, vėjo striukė vyrams, liemenė moterims, džinsinio audinio striukė vyrams žiemą.

€22.20 €33.14
  • Yra sandėlyje
  • w5236


Specifikacija: Stilius: Berankovė Liemenė Medžiaga: Poliamidas pluošto+Grafeno Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Maitinimo Sąsaja: USB Darbinė įtampa: 5V Maitinimo šaltinis: 5V/2A Mobiliojo Galia(neįtraukta) Maro Plotas: Atgal+ Kaklo Pareigos: Laikyti šiltai, Stabdžių vandens purslų ir Išvengti šaltojo metų Programą: Suaugusių Vyrų, Dydis: L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL, Kaip Naudoti: 1.Išimkite USB kištuko 2.Prijunkite nuimamas kroviklis 3.Įjunkite nuimamas įkroviklis 4.Paspauskite krūtinės temperatūros reguliavimo jungiklį, tris antras 5.Rankinis reguliavimas turi tris lygio, raudona šviesa reiškia, hign-temperatūra šildymo nuolat.Balta šviesa-tai vidutinės šildymo nuolat,mėlyna lemputė reiškia, mažos šildymo nuolat 6.Paspauskite krūtinės temperatūros jungiklis tris antra,šviesos ir nustoti šildymo Temperatūros Keitimas(Rankinis reguliavimas) Šilta:50 ℃ (Raudona Šviesa) Komfortas:40 ℃ (Balta Šviesa) Energijos Taupymo:30 ℃ (Mėlynoji Šviesa) Skalbimo instrukcijos: 1.Imti nuimamas įkroviklį. 2.Neutralus ploviklis yra prieinama ir tada plauti rankomis. 3.Ne jėgaminkyti ar mušti. 4.Po pobūdis oro džiovinimo gali būti naudoti.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų dydžių yra Kinų dydžių, kuris yra paprastai mažesnis nei JAV ir Europoje dydžių.Prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelė ir mes siūlome vieną ar du dydžiai didesni, kad atitiktų JAV ir ES dydis.Aprašymas: Tai yra žvalgybos vest jums.Mobiliųjų galia storge kišenėje, lengva keliauti.Nustatykite temperatūros norite atsakyti į įvairių aplinkų.Mygtukas į šildymo, trys kiosko temperatūros kontrolė, protingas šildymas.Jis gali būti plaunami mašina ir gali būti plaunamas rankomis.Ne išgręžkite ranka.Bendrieji USB sąsaja maitinimo, ilgesnis tarnavimo,stabdžių vandens purslų ir skalbti.Mada yra šiltas, patogus ir kvėpuojantis, ir jis yra geras partneris jūsų žiemos išeina.Techniniai duomenys: 1. Veido gražinimo ir kūno formavimas: aktyvina įvairias funkcijas, tarp odą ir skatina medžiagų apykaitą. 2. Kūno atšilimo ir kraujo apytaką: Jis šildo žmogaus organizmą, sunaudoja šilumos perteklių, padidina kraujo ir deguonies pralaidumą. 3. Gyvybingumo atkūrimas: Ji teikia giliau reguliavimas fiziologines funkcijas, kad būtų išvengta sub-sveikatos būklę ir atstato gyvybingumą. 4. Skausmo: Jis gali pagerinti organizmo mikrocirkuliaciją, gilinant ir įjungti dienovidinių, panaikinti vietos skausmas ir Pakuotė: 1X Elektros liemenė(Mobile Galia Ne Komplekte)


  • Funkcija: Šilumos
  • Modelio Numeris: Šildymo Pagalvėlė
  • Medžiaga: Mikropluošto
  • Parama: Aklas Lašas laivas & Didmeninės
  • Medžiagų Technologijos: Gore-Tex
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
  • Lytis: VYRAI


Lars Rohrer
2021-01-15
5/5
The connection of the USB cable to the power bank is weak moet dikke kabel

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai