Kalėdų Savarankiškai pripučiami Šviesos Santa Dovanų Pack Modelis, LED apšvietimas, Uždaras Lauko Kiemas, Veja Dekoracijos


Žymos: kalėdų lauko santa, deco noel medis, struktūra kalėdų lauko, christma, christma dekoro namai, valdybos pripučiamas lauko, kalėdų žvaigždė papuošalai lauko, led santa, įrašai kalėdų led, kalėdų apšvietimas.

€15.88 €26.04
  • Yra sandėlyje
  • w52507


Savybės:

1. Lengva Store: kvadratinė dėžutė yra gerai supakuoti, lengva laikyti ir erdvės taupymo. 2 lynai ir 4 žemės statymų gali išlaikyti pripučiami stabili.

2. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš poliesterio medžiagos, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikai gali naudoti jį su pasitikėjimu, nepralaidus vandeniui, tvirtas bet lengvas.

3. Greita Infliacija: Šis Kalėdų pripučiami Santa, gali būti pripūstos per kelias sekundes.Prašome laikyti pripučiami stovi, o pučia jį, jis yra didelis.

Aprašymas:

Šio pripučiamų apdaila turi įmontuotą super ryškus LED šviesos, kuri šviečia naktį pritraukti kaimynai ir svečiai.Pareikšti stipresnis atostogų atmosfera.

Techniniai duomenys:

Tipas: ES, JAV (Pasirinktinai)

Spalva: raudona+balta

Medžiaga: poliesteris

Pakuotė:

1* Savarankiškai inflatabl Dovanų Pack

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DUUTI


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai