1 Vnt Šildymo Inkubatorius kaitinimo Elementą Plokštė Kiaušinių Inkubatorius Priedai 12V 110V, 220V


Žymos: kiaušinių incub, vištų kiaušiniai inkubatoriaus 110v, inkubatorius šildymas 220 v, automatinis kiaušinių inkubatorius nemokamas pristatymas, inkubatorius automatinė 10, elementas šilumos, pozicija kiaušinių inkubatorius, šildytuvas pen 220v, inkubator valdytojas, šildytuvas inkubatorius.

€6.92 €9.23
  • Yra sandėlyje
  • w56096


Specifikacija: Produkto pavadinimas : 12 LED Drėkintuvas INOUT: AC100-240V 50 / 60Hz 1A IŠĖJIMAS: DC24V 1A Raing Volage: 24V AC / DC Reitingų Srovė: 0.4-0.6 Dydžio Keramikos Membrana: φ16 / 20mm Paleisti Iš Vandens: ≥300ml / h Tik Temperaure: 0-40 laipsnių pagal Celsijų Gyvenimo Keramikos Membrana:> 3000 Val Žibinto: diskiniai 12 LED spalvų Savybės: automatiškai sustabdytas, jei dirbti be vandens Atomizing galvos skersmuo: 45mm, aukštas:27mm Pakavimo kiekis: 1 Vnt purkštukai yra plačiai naudojami, inkubatoriai, šerti gyvūnų, gali būti derinamas su rockery, bonsai ir kt.naudoti amatų, plastikiniai vazonai, taip pat gali būti naudojamas namuose, praustuvai ir kitų paprastų konteinerių, gaminti fantastišką poveikio drėkinimo purškimo vidaus ir lauko sodo tvenkinys, akvariumas amatų, dekoratyvinių vazonų ir kitų menų atnešti naują gyvybingumą, suteikia jums kilnus, elegantiškas, kaip stebuklų, iš gamtos erdvė taip pat yra naudojami įvairiose pramonės ir orchidėjų namai ir kt.drėkinimas.Atnaujinti: Mūsų inhaliatoriaus keramikos chip, naudojant naujausios technologijos, dulkinimo elektrodas, palyginti su tradiciniais nikelio ar titano, keramikos chip specialios apsaugos elektrodas rūgščių ir šarmų atsparumas korozijai kavitacijos efektyvumą yra pranašesnis, kurio elektrodo koncentracija aukštos ir sunku masto, faktinis ilgas tarnavimo charakteristikas.Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.


  • Pardavimo vienetas: 1 Vnt
  • Modelio Numeris: 06038
  • Pavadinimas: 12 LED Drėkintuvas
  • Galia: dc24v 1a
  • Plotis: 44mm
  • Fixure: Vandens
  • inout: AC100-240V 50 / 60Hz 1A
  • Tipas: žuvys


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai