ZTTO 6 7 8 Greičio Grandinės MTB Kalnų Dviračių Kelių Dviračių Dalių Aukštos Kokybės Patvarus Grandinių dalys K7 Sistemos


Žymos: vyras ch, m7100 grandinės žiedas, singl speed, grandinės vaškas, k7 mtb, hawei 30, 8 greičio dviračių grandinės, dviračio grandinės gaudyklė, aerox stabdžio svirtis, kmc grandinės 7v.

€7.72 €8.12
  • Yra sandėlyje
  • w5823


ZTTO GRANDINĖS 6 7 8 GREIČIO MTB IR ROAD BIKE

Ilgis: 116 saitą

Svoris:apie 314g

Naudojimas: 6/7/8 greitis

Spalva: Juoda, Sidabro

In-box pakuotė

Tai kostiumas 8 greitis kalnų dviračiu.

Trūkstama daro grandinės lengviau įdiegti.

Titano nitrido danga leidžia nemokamai nuo rūdžių teikti ilgaamžiškumas.

116 nuorodos gali būti koreguojamas įtampą savo pasirinkimą.Būkite atsargūs, ne overstrain.

Grandinės pailgėjimo prevencijos struktūra sumažina trinties jėga į kasetę ir įrankius.Net viršutinėje šlaito, kur apkrovos yra didelės, grandinės įpratęs važinėti pavaras, ir tai gali padaryti tikrai ir greitas įrankių keitimas tuo metu.

Atsargumo priemonės, įrengimas

Pridėkite 8-speed, skirta grandinės pamaininį defektas.

Kaip tai yra vartojimo prekės, prašome pakeisti jį periodiškai.Su funkcija lengvas diegimas ir montavimas, prašome naudoti grandinės, pjovimo, pirštines ir riebalų, kai jūs pakeičiate.

Grandinė, pjovimo būtina ilgio reguliavimas, kai jums įdiegti ne pirmą kartą.Prašome suderinti pavarų padėties prieš pjaunant ,ir patikrinti, ar kampas derailleur tuo metu.Tai geriau nustatyti su ūkio laido jei plaukioja, kai pjovimo.

Atsargumo priemones valymo

Prašome išlaikyti reguliariai, kad nebūtų pabloginti našumą.Laikyti paviršiaus grandinės sausas apliejimo grandinės su audiniu ir rankšluosčiu po to paleisti.

Su įprastu skalbimo, alyva, tepimo alyva ir nuvalyti išjungti purvo ir senų naftos yra pakankamai.Nenaudokite sauso dalys siurbliai . (Jei purvas yra sunku nuvalyti, galite pakartoti.Tai gerai, su grandinės alyva, galite naudoti reguliariai.)

Prašome susilaikyti nuo veiksmų, pavyzdžiui, panardinant į skystį dalių švaresnis.


  • Prekės Pavadinimas: ZTTO
  • Modelio Numeris: ch-8


Mus To72
2020-10-03
5/5
The chain is excellent packed perfectly yet did not put add later many thanks to the seller.
Umirbekosh
2020-09-28
4/5
Good chain, enough ~ 1500 km +-. Good price and quality, although earlier chain with appearance was as in the photo with black links.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai