Mados 4pcs/set šunelis batai mažų šunų mažylis batai leteną stiliaus pynimo medvilnės pigūs šuo vasaros sporto batai maži augintiniai 4colors


Žymos: čiau šunų bateliai, star šuo pet batai, aitvarai šunys, atveju šuns letenas, šuns letena spausdinti, šuo pet products, si batai šunims, šuo batų, gogo šuo batai, įkrovos šuo.

€4.58
  • Yra sandėlyje
  • w59624


naujas dizainas 4pcs/set šunelis batai mažų šunų mažylis batai futbolo stiliaus pigūs šuo vasaros batų mažiems gyvūnėliams, keturių spalvų

spalva : Raudona Geltona Mėlyna Žalia

dydis : XS S M L XL

Dydis informacija:

Pastaba:Šis dydis yra leteną(viduje batų )

Pastaba:Tai yra viduje dydžio batus

Rankinis matavimas, gali būti 0.3 cm klaida

Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas būdų, kaip nurodyta toliau:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1).Pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2).Jei prekes (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

DUK:KLAUSIMAS: H ow aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; moneybooker;T/T;Western Union.Q:Ar prekių spalva nuokrypis?

Visos mūsų prekės yra nufotografavę nuotraukų, realias prekes,nes fotoaparatas priemonių ir šviesos kryptį ir tt yra įvairių,visos veiksnys, sukels mažą spalvų nuokrypis,tai yra neišvengiama dėl cyber-pirkiniai,jei esate jautrūs spalvos nuokrypis,prašau rimtai apsvarstyti prieš, kad užsakymų,tačiau mes visada stengiamės, kad produktai arčiausiai realus produktas,pamatyti, ką jūs gaunate,ar geriau nei jūsų matyti.Q:Kaip ilgai aš galėsiu gauti šią prekę?

A:Tai užtruks apie 15 iki 45 darbo dienų jums.Q:Kada bus jums pristatyti užsakymą?

A:Mes pristatysime jūsų užsakymą per 3-5 dienas.Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį savo užsakymą?

A: Taip, mes laivas kiekvienas užsakymas su unikaliu Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkančią interneto svetainę.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: cn1000658066, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau

Ačiū už jūsų paramą ir linkime jums laimingų!


  • Prekės Pavadinimas: ETHIN
  • spalva: raudona geltona mėlyna žalia
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Dydis: 1 2 3 4 5
  • Tipas: Šuo, Katė Batai


Nelsonkuo
2020-12-30
5/5
Happy Thank you seller excellent work.. Super happy
Lyalchik85
2021-01-18
5/5
Thank you. The quality is excellent. All as in the description.
Lesia1308
2020-10-24
2/5
They run small

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai