Gėrimas Vežėjas Daugkartinio Lankstymo Vandeniui Šilumos Izoliacija Pica Takeaway Didelių Ledo Paketas Maisto Pristatymo Maišelį Pietūs Šilčiau Iškylą


Žymos: gelis ledo paketas, dėžutė užkandis, lauke pica, tarptautinės maisto pristatymas, mini ice box aušintuvas, maisto šilčiau, takeout, uber valgo tharmal pristatymo krepšys, asus pristatymas, krepšys pica.

€7.74 €9.80
  • Yra sandėlyje
  • w60183


Aprašymas:

Izoliacija: Tai maisto pristatymo maišas storio izoliacija ir Aliuminio folijos viduje, siekiant išlaikyti paslaugos temperatūra turinio ilgesnį laiką.

Didelė Talpa: Su didele talpa 16L/28L/50L(Neprivaloma), krepšys suteikia puikių galimybių atlikti keletą maisto produktų ir gėrimų.

Medžiaga: išorė yra pagaminta iš vandeniui Oksfordo audinio, todėl net jei ir lyja, turinys viduje yra visiškai saugios, tvirtos, patogios rankenos, kad balansinė vėjas.

Platus Naudojimas: Tai yra puikus maisto prekių parduotuvės, šalys, paplūdimys, tailgating, stovyklavimas, maisto pristatymas, šeimos dydį, keliones, maisto prekių pristatymo ar konservuojant.

Skaidri Kišenė: Maža kamera ant priekio, saugoti receptus ir svarbios informacijos, kur ji yra lengva pamatyti.

Išardomi: Puikus taupymo vietos jūsų automobiliui, palapinė, namuose ar biure.

Specifikacija:

Išorinė Medžiaga: Oxford medžiaga

Vidurio/Vidinis Medžiaga: 5MM šilumos izoliacija pearl cotton+aliuminio folija

Spalva: Juoda

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): 16L, 28L, 50L

16L: Apie 28x17x20cm/11x6.7x7.9inch

28L: Apie 35x23x26cm/14x9x10inch

50L: Apie 43x30x31cm/17x11.8x12inch

Rūšis: Bendrosios nuostatos(1-Sluoksnis aliuminio folija ), Modernizuotos(3-Sluoksnis aliuminio folija, storesnis ir izoliacija)

Komplektą sudaro:

1pc x Maisto prekių Pristatymo Izoliuoti Krepšys

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Maisto
  • Prekės Pavadinimas: NINEFOX
  • Medžiaga: Oxford
  • Tipas: IZOLIUOTI


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai