NUCLEO-L031K6 Nucleo Plėtros Taryba STM32L0 Serijos Plėtros Taryba ST


Žymos: STM32, laidas xlr, stm32g0, stm32l, stm32f429, rankos nucleo, ddr3 gera ram, stm32l0, valdybos nucleo, nucleo.

€21.11
  • Yra sandėlyje
  • w6415


modname=ckeditor

Vartotojai gali naudoti ultra-low-kaina STM32 Nucleo valdybos naujoves ir prototipas, bet STM32 MCU greitai.

Su Arduino jungtis ir ST Polyphemus plėtra kištuku, STM32 Nucleo lenta gali būti lengvai išplėstas su daugybe pritaikymo susijusios papildomos aparatūros.Su STM32 Nucleo valdybos ateina su integruotą ST-Link derintuvas/programuotojas; nr. išorės zondai yra privalomi.Valdyba veikia įvairias vystymosi aplinką, įskaitant IAR EWARM, Keil MDK, mbed, GCC-pagrįstas IDE (Atollic TrueStudio).

STM32 Nucleo vartotojai gali pasinaudoti mbed internete kompiliatorius, kad mbed internete C/C++ (SDK), ir kūrėjų bendrijos nemokamai mbed.org ir išsamios paraiškos gali būti sukurtas tik keletą minučių.

NUCLEO-L031K6 STM32 Nucleo-32 Plėtros Taryba, STMicroelectronics

Su STM32 Nucleo-32 valdyba teikia prieinamą ir lankstus būdas vartotojams sukurti prototipai su STM32 L0 serijos mikrovaldiklis.Galite pasirinkti iš deriniai, veikimas, energijos suvartojimas ir funkcijos.Arduino nano ryšiai plečia funkcionalumą pasirinkimas skydai.Integruota ST-LINK/V2-1 derintuvas/programuotojas ateina su STM32 išsamus programinės įrangos HAL biblioteka, programinės įrangos pavyzdžiai, ir tiesioginę prieigą prie RANKOS mbed išteklių.

Laive su STM32L031K6T6 mikrovaldiklių

STM32 microcontrollers 32-pin paketai

Pratęsimo su Arduino nano ryšiai

RANKOS mbed-įjungta (mbed.org)

Borto ST-LINK/V2-1 derintuvas/programuotojas su SWD jungtis

USB VBUS arba išorinio šaltinio lankstus laivo elektros energijos tiekimo

Trys šviesos Diodai: Power LED, USB ryšių, Vartotojų LED

Reset mygtukas

Palaikoma Integruota Kūrimo Aplinka (IDEs)

STM32L0 Serijos 32-Bitų ARM® Cortex®-M0+ Mikrovaldikliai, STMicroelectronics

Su STM32 L0 šeimos 32-bitų Flash microcontrollers (MCUs) yra grindžiamas ARM CortexTM-M0+ core; pagrindinė specialiai sukurtas įterptinių programų.STMicroelectronics' STM32 ARM CortexTM M procesorius naudos iš Cortex-M0+ architektūros patobulinimų, įskaitant skaitmeninio signalo apdorojimo, realaus laiko našumą, žemos įtampos ir mažos galios.ST ARM® STM32 L0 Ultra Low Power Serija siūlo 32-bitų spartą ir idealiai tinka mažiems projektams, ar platformos sprendimus su paprasta naudoti funkcijas.

Kitų produktų, susijusių su produktų

Labiausiai MCU produktai reikalauja išorinio kristalų laikrodžių osciliatoriai, kad būtų tiksliai veikia laikrodis (RTC laiko laikrodis.Todėl, didelio greičio ir mažo greičio kristalų osciliatorių taps standartinė įranga MCU produktus.Mes turime kristalai iš Honkongo Kristalų, Polycom, ir kitais prekės ženklais.Produktai gali būti kartu.Konkrečiam modeliui priklauso nuo kliento išsamius reikalavimus, įvairius parametrus, pvz., dažnio, temperatūros diapazonas, tikslumas ir temperatūros stabilumą.

Be to, pratęstas saugojimo įrenginius, pavyzdžiui, SPI duomenų atminties ir EEPROM dažnai pasirinktą kartu su MCU.Konkretaus modelio turėtų būti išsamiai nustatoma pagal atmintinės talpą, skaičius trynimas, sąsaja režimu, energijos suvartojimas, greičio ir patikimumo reikalavimus.

Ryšio sąsaja fizinis lygmuo lustas (Ethernet, RS232, RS485, GALI vairuotojas ir USB sąsaja apsaugos lustas, ir pan.) yra plačiai naudojama lustą, kuris yra dažnai naudojamas kartu su MCU.Konkretaus modelio taip pat turi būti pasirinktas pagal reikalavimus.

Nuo ST Cortex lineups yra įrengta su PWM aparatūros vienetų, dažnai jie yra naudojami kartu su stepper motor driver žetonų ir bendrosios paskirties aukštos ir žemos pusėje vairuotojai, turtingą galia/ratai funkcijas.ST ir ONSEMI turi L6219, L6470 ir įvairių Mosfet.IPM gaminiai gali būti derinami su jais.

Matavimo ir kontrolės sistemą, ji dažnai yra būtina naudoti elektros izoliacijos, apsaugos, projektavimo ir dabartinės linijos išėjimo grandinės.Šioje paraiškoje, optocoupler, izoliuotas DCDC modulis ir dabartinės linijos produkcija lustas yra dažnai naudojamas.Mes turime populiariausių produktų pasirinkimą.

Akselerometrai, giroskopų ir mikrofonai, elektroniniai kompasai ir pan.skaitmeninių potenciometrų ir MEMS (Micro Electro Mechaninių Sistemų) produktai yra taip pat dažnai rasti produkto komponentų sąrašas kartu su MCUs.

Be to, mes taip pat gali naudoti įvairius, dažniausiai naudojami įtaisai, įskaitant mygtuką, baterijų, aukštos kokybės jungtys, LDOs ir DC/DC valdikliai/reguliatoriai, ADC/DACs, operacinių stiprintuvų, komparatorius, thin film varžas bei laminuotos kondensatoriai.Turi konkurencinį pranašumą.




Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai