Šuns Žaislas Žaisti Gyvūnų naminių Gyvūnėlių Šuniuką Kramtyti Squeaker Piskliwy Pliušinis Garso Žaislai Šuo Molinis Žaislas OCT998


Žymos: mini girgždėti šuns žaislas, sunku piskliwy šuns žaislas, mažylis pet žaisti, kramtyti, betmenas piskliwy šuns žaislas, piskliwy morkų šuns žaislas, šunų cypimas žaislas, kamuolys šuo, kamuolys šuns žaislas, hippo piskliwy šuns žaislas, žaisti šuo.

€3.37 €4.62
  • Yra sandėlyje
  • w65200


Šuns Žaislas Žaisti Gyvūnų naminių Gyvūnėlių Šuniuką Kramtyti Squeaker Piskliwy Pliušinis Garso Žaislai Šuo Molinis Žaislas OCT998

Aprašymas: Savybės:

1. Šių šunų prabangus ir ne-įdaryti žaislai yra viskas, ko jums reikia išlaikyti jūsų šuo užimtas, sveikas ir leiskite jiems turėti apkrovų įdomus, ar esate namie.

2. Šunų žaislai nr. įdaru dideliems šunims, šunų kramtyti žaislus, agresyviai chewers, atitinka jūsų šuns poreikis kramtyti ir padėti savo dantų ir dantenų augti sveikai.

3. Pagamintas iš minkštos pliušas, patvarus ir saugus, užpildyti be įdaro, geriau atlaikyti kramtyti ir nerimauti nieko apie savo augintinį padaryti netvarka, per visus namus.

4. Pakankamai lengvas, šunys atlikti, taip pat tvirtas ir pakankamai ilgai žaisti vilkikas karo ir žavingas.

5. Tinka bendrauti, koncentracija, obligacijų tarp jūsų ir jūsų šunys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pet skambantis žaislas

Svoris: 50g

Dydis: 17*9.5 cm

Spalva: žalia / raudona / mėlyna

Medžiaga: trumpas pliušas

Komplektą Sudaro: 1 x Pet Kramtyti Žaislus


  • Žaislai Tipas: Cypimas Žaislai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Vilnos


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai