Hip-Hop Street Tee Black Pledas Oda Nugaros Užtrauktukas vyriški T-shirt


Žymos: kačiukai juodi marškinėliai, baltas juodas pledas marškiniai vyrai, vaikai marškinėliai už berniukas tankai, luodidai vyrų marškinėliai, ac milan marškinėliai, odos marškinėlius, dirbtiniais odos marškinius vyras, visą nugarą užtrauktukas viršų, odos weste marškinėliai, latekso marškinėliai žmonės.

€24.28
  • Yra sandėlyje
  • w67064


1. Dėl kameros kokybės ir stebėti diffrence, threre gali būti kai kurių spalvų skirtumo tarp nuotraukos ir realaus kūno, maloniai prašome pažymėti.Jūs pateikimo tvarka reiškia, jūs sutinkate, dėl šio taško ir priimtina.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. We will ship iš prekių su 3 dienas po mokėjimo tikrinimo.

3. We will ship adresų tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų gavėjo adresas.

4. Vaizdai parodyta čia gali neatitikti realaus prekių, nes stebėti ir fotoaparatu, kokybės problemos, tik jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per ar arti atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei šis punktas liko savo pusėje ilgiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes negalime sutikti grąžinti ir pakeisti.Laivybos išlaidos yra beared tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų pašto numerį.

3. Mes grąžinsime gavęs prekę į savo pradinę būklę, pakuotės po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti sandorį www.ylakiuglobosnamai.lt sistema.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąją informaciją, kad galėtume imtis tinkamų veiksmų, kad jums pakeisti įspūdį apie mus.Jūs pirkti savo daiktų, jūs esate mano draugai!Turite laimingas pirkinių!


  • Medžiaga: Poliesteris
  • Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
  • Elemento Tipas: topai
  • Apykaklės: O-Kaklo
  • Lytis: VYRAI
  • Rankovės Stilius: T-shirt
  • Stilius: Streetwear
  • Su gobtuvu: No
  • Audinio Tipas: Batikos
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Viršūnės Tipas: Tees


Josianefranci
2021-02-01
3/5
Skin substitute, the material is not bad, beautiful, but, inside it is sewn very bad fabric. It's not even fabric. Thin transparent black material, similar to the one in which laptops are put, the technique is all, a terrible smell from it. In the summer, this shirt will be hot. If you are not an artist, do not hip hop performer, I do not advise you to take such a T-shirt for everyday wear.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai