Dviračio Rakinimo Ilgai Safty, Grandinės Užraktas Dviračių vagysčių Plieno Slaptažodį Kodas Motociklo Užraktas Dviračių Elektrinis Dviratis Accoessories


Žymos: dinoka dviračių u lock, užrakto motoroleris, dviračių manžetai, profesional sulankstomas dviratis užraktas, bt užraktas, dviračių spynos, baterija elektrinis triratis, dviračių kodo užraktas, kryptonite 4 dviračio užraktas, kovos vagystės grandinės.

€11.54 €22.63
  • Yra sandėlyje
  • w68530


Aprašymas:

1.Penkių slaptažodį, grandinės užraktas, atsisveikinimas klavišą ir lengvai kelionės.

2.Užrakto slaptažodį varantys sklandžiai, drąsus užrakinti, ir anti-theft koeficientas yra didesnis.

3.Pratęsimo spynos korpusas turi įvairių užraktas metodus ir fiksuoti objektai užrakinti kartu, kad būtų išvengta kėlimo automobilio šalis.

4.Jis gali būti lengvai surinkti į uodegą maišelį arba dedamas tiesiai ant rėmo nešiojamų saugojimo.

5.Daugiafunkcinis grandinę, kuri gali užrakinti įvairių modelių.

Specificaiton:

produkto pavadinimas:dviračiu užraktas

Medžiaga: Ferroalloy

Dydis: 0.9 m

Spalva: Juoda

pakavimo sąrašas:

1pcs biycle užraktas

Ypatybė:

1.Aukšta kokybė ir ilgas gyvenimas: Jis susideda iš aukštos kokybės ketaus, grandinės, kuris yra atsparus korozijai ir ne paprasta iškirpti.Apvalkalas yra pagamintas iš sumažinti atsparios nailono, kuris yra elastingas ir patvarus.

2.Užrakto cilindras yra pagaminti iš didelio stiprio ABS, aukštos kietumas ir stipriu anti-theft veiklos, elegantiškas ir patvarus.Didelio tankio 7MM štampavimo skersmuo, didelis tankis, kokybe yra daug didesnis nei kitų.

3.Daugiafunkcinis: bendras ilgis 90 cm, pakankamai ilgas, kad galėtumėte susisiekti su dviračiu storesnės stulpai ar lagaminai.Tinka dviračiams, laiptai, vejapjovės, priemonių rinkinius, grilis, grilis, sporto įranga, vartai ir tvoros, stiklo durys, ir tt.

4.Resettable 5-digit išmaniųjų užrakto kodas-numatytasis kodas yra 0000. Galite lengvai pakeisti slaptažodį, kiek reikia.Penkių skaitmenų numeris, saugesni ir leidžia derinius iki 100 000 slaptažodžius.

5.Mes esame įsipareigoję teikti geriausios kokybės produktus už prieinamą kainą.Jeigu prekės gautas defektais ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm.

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.


  • Tipas: Grandinės
  • Dydis: 0,9 m
  • spalva: juoda
  • Kiekis: 1PCS
  • Medžiaga: Geležies
  • Pavadinimas: dviračio spyna


Alexisxy123
2020-10-31
5/5
Impec…

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai