120v DC 100A 200A 500A LCD Pasirinktinio įvedimo Skaitiklio Įtampa srovės KWh Vatmetrą 12v 24v 48v 96V Baterijos Talpa Galia stebėjimą


Žymos: skaitmenų skaitiklis, voltmetras ca, baterijos bluetooth stebėti, 12v akumuliatoriaus matuoklis, didelis ammeter, modbus dc galios matuoklis, esp32 m5stack, 100a pzem 004t, a720 baterija, 48 v baterijos.

€15.60 €18.36
  • Yra sandėlyje
  • w70750


RM1307731648873019

Tai yra pagrindinis multi-funkcija priemonė, kuri gali rodyti įvairius fizinius parametrus, tokius kaip įtampa, srovė, galia, talpa, energijos ir veikimo laiką realiu laiku.Viršįtampis, undervoltage, nuo viršsrovių galima pasiekti per rezervuota relay sąsajas. .Ir matuoklis naudoja 1.8 colio spalvotas LCD ekranas kaip ekranas, ekrano duomenys daugiau išsami, aiški ir lengva stebėti.Šis matuoklis yra idealus programų, kurios reikalauja stebėti išėjimo įtampa ir srovė, taip pat programas, kaip antai įkrovimas ir iškrovimas baterijas.

savybė

1. Dvikryptis aptikimo dabartinės palengvina vartotojo, kuris aptinka įkrauti ir iškrauti, siekiant nustatyti dvikryptis srovės nekeičiant laidų kryptimi.

2. Power-off atminties funkcija, gali įsiminti skaičius AH ir WH prieš maitinimą ir po maitinimo išjungimas, kuri yra patogi stebėjimas ir vertinimas.

3, laiką ir AH skaičius aiškią funkciją, neturi įtakos kito matavimo.

4. Skaičių AHs gali būti užpildytas iki nedarant įtakos tiesioginis išleidimas matavimas.

5, įtampa, srovė, nemokamai talpa AH numeris, WH, skaičius, laiko, energijos, tuo pačiu metu, ekranas, ekrane rodoma informacija yra išsami ir aiški.

6, su išėjimo išjungimo funkcija klavišus, lanksti, atvira arba išjungti produkcijos.

7, su viršįtampių, nuo srovės apsauga.

8, jei reikia, galite išjungti LCD ekranas, sumažinti produkto galia

Pranešimas:Numatytoji be Temperatūros matavimo funkcija

1 matuojamos įtampos reikšmė

2 Matuojamas dabartinė vertė

3 matuojant galios vertė

4 Sukauptas talpa arba energinė vertė

5 Baterijos Likusius Pajėgumus Juosta

6 procentiniais baterijos likusi talpa

7 Matuojama temperatūra

8 išėjimo būsenos rodymas

9 iš Viso važiavimo metu

10 Tuščias

Instrukcijos

1. AH, WH ekrane, spustelėkite " įjungti ekrano WH numerį, spustelėkite perjungti į ekranas AH numerį.

2. Paspauskite OK mygtuką norėdami patekti į sistemą parametro sąsaja, tada paspauskite OK klavišą, norėdami pereiti tipo nustatymo parametras.Rinkinio parametrai gali būti LAZDA, BPK, OPP, OVP, LVP, NKA, OCP, OTP, SKELBIMAI, TTL, CRL, DTE. Spustelėkite keisti parametrus, po parametrai yra nustatyti, ir paspauskite OK, kad išeitumėte iš parametro sąsaja.

Trečia, funkcija įžanga

1, "ŠIKŠNOSPARNIS" baterijos talpa vertės nustatymas, šis parametras yra baterijos matuojamas bendras pajėgumas.

2, "BKK" baterija likę pajėgumų dalimi, kurios gali būti nustatytos, remiantis vertė AH akumuliatoriaus

4, "OVP" nustatyti viršįtampių apsauga vertė, jei OVP vertė yra nustatyta, kai faktinės išmatuotos įtampos vertė yra didesnė už nustatytą vertę, tai bus greitai per įtampos, ir nutraukė relė (self-sąlyginis).

5, "LVP" nustatyti viršįtampių apsauga vertė, jei jums nustatyti LVP vertė, kai faktinės išmatuotos įtampos vertė yra mažesnė nei nustatyta vertė, tai bus greitai undervoltage, ir nutraukė relė (self-sąlyginis).

6, "NKP" nustatyti viršįtampių apsauga vertė, jei NKA vertė yra nustatyta, kai faktinė matavimo mokesčių dabartinė vertė yra mažesnė, nei nustatyta vertė, tai bus greitai nuo srovės, ir nutraukė relė (self-sąlyginis).

7, "OCP" nustatyti viršįtampių apsauga vertė, jei OCP vertė yra nustatyta, kai faktinė matavimo išleidimo dabartinė vertė yra mažesnė, nei nustatyta vertė, tai bus greitai nuo srovės, ir nutraukė relė (self-sąlyginis).

8, "OTP" nustatyti per-temperatūros apsaugos vertė, jei OTP vertė yra nustatyta, kai faktinė išmatuota temperatūra vertė yra didesnė už nustatytą vertę, tai bus greitai temperatūros, ir nutraukė relė (self-sąlyginis , Numatytasis be Temperatūros matavimo funkcija).

9, "SKELBIMAI" komunikacijos adresas, kodas, parametrai.Multi-mašina komunikacijos, kelių mašinos bendravimas yra siekiama nustatant adresas, kodas.

10, "TTL" priemonę neįvykdymo relės išėjimo galia narėje, paprastai atidaryti ar normaliai uždaras.

11, "CRL" be apkrovos srovė aišku funkcija, jei faktinis be apkrovos srovė yra lygi nuliui

Ryšio režimas,

1) savo elektros energijos tiekimą elektros instaliacijos schema

Pastaba: Jei įtampos diapazonas išbandyti bateriją (maitinimo šaltinis) yra nuo (6-75V) per normalų, ji gali naudoti savo elektros energijos tiekimo laidų režimu.Pirma, nustatyti, megztinis, kepurė energijos tiekimo pasirinkimo sąsaja su "2W", ir tada prijunkite jį.Teigiamas polius baterijos (elektros energijos tiekimas) yra prijungtas prie įtampos matavimo uosto "Bat+", ir neigiamas polius baterijos (elektros energijos tiekimas) yra prijungtas prie perstūmimo "BAT-".Teigiamas ir neigiamas poliai energijos tiekimas neturėtų būti prijungtas neteisingai ar panaikintas.Prijunkite teigiamo poliaus baterijos (elektros energijos tiekimas) į teigiamą polių apkrovos, ir prijunkite neigiamą polių baterijos (elektros energijos tiekimas) neigiamo polių apkrovos per kitas pabaigos perstūmimo; teigiamą polių įkroviklis yra prijungtas prie teigiamo poliaus bateriją, o neigiamą polių įkroviklis eina per perstūmimo.Vienas galas yra prijungtas prie baterijos (elektros energijos tiekimas).


  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Matmenys: Įtampa srovės KWh Watt Meter
  • Prekės Pavadinimas: TCXRE
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik


Alicexj08
2020-08-30
5/5
Delivered in order. Thank you.
Vasidhxlc
2020-12-02
5/5
Everything measures a miracle device
Yurtsev Dzr2
2020-09-22
5/5
Good display. Accurate testimony. Logical menu.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai