Visiškai NAUJAS ORIGINALUS TV RMOTE KONTROLĖS 398GR10BEPH00J 996595007173 PHILIPS UHD880/00 Android TV 4K Media Player " UHD 880


Žymos: quashqai klavišą dangtis, qucci logotipo lipdukas, moterų šilko nightie, vaivorykštė pasididžiavimas plaukų, nerūdijančio gaisro dėžutę, regata satino nėriniais, moteriški bakalėjos krepšys, kvebeko "chrome" logotipas, karalienė patalynės kryklė.

€8.20
  • Yra sandėlyje
  • w71642


ORIGINALUS

TV RMOTE KONTROLĖS PHILIPS 398GR10BEPH00J 996595007173 už UHD880/00

Mes taip pat kurti naujus modelius galite rinkoje labai mėnesio,bet modelių, kuriuos galite rasti mūsų svetainėje,galite pls siųsti modelio numeris ar nuotraukų į mus,leiskite patikrinti, ar mes turime, ar ne.

Skype: LS-RIBOTAS

LS Internetinė Parduotuvė Politika

Pristatymas

Mes laivas visame pasaulyje.Prašome peržiūrėti mūsų laivybos skaičiuoklė nustatyti laivybos kaina.

Nemokamas pristatymas yra standartinio laivybos būdas, 20-30 dienų, kad gauti prekes, jei esate skubėti, prašome pasirinkti, greitai shippig būdas: DHL

jūsų prekės bus apdorojami ir siunčiami per 1-3 darbo dienas.Sekimo numerį bus išsiųsta jums elektroniniu paštu, kai prekės buvo tvarkomi ir išsiųsti.Prašome susisiekti su mumis, jei negavote sekimo numerį arba patvirtinimą, pristatymas po 3 darbo dienų.

Tarptautinių siuntų, mes negali garantuoti tikslumą pristatymo metu, nes kiekviena šalis turi savo užsakymą įforminimo reikalavimai.Prašome susisiekti su savo vietos muitinės tarpininkas už papildoma informacija (reikalavimai).Klientas yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir (arba) mokesčiai.Šie mokesčiai neįtraukiami ir gali būti surinkti pristatymo metu.Šie mokesčiai negrąžinami.

Visos laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.

Klientų Aptarnavimas

Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis.Mes tikimės suteikti jums puikus aptarnavimas!

Grįžta

L. S. siūlo savo klientams-90 dienų (90 dienų nuo sąskaitos faktūros išrašymo data) pasitenkinimo pakeitimo arba pinigų grąžinimo garantija visiems pirkimams, išskyrus žmogaus nuostolius ir žalą, kurią sukėlė gedimas ar projektoriaus.Visiškai garantija duomenis, prašome susisiekti su mumis.

Produkto Grąžinimo Procedūra

Grįžti produkto, jūs privalote telefonu arba e-paštu ir gauti Prekės Grąžinimo Leidimą ("RMA") skaičius per garantijos grąžinimo laikotarpį produkto (aprašyta aukščiau).L. S willnot priimti deklaracijas be išankstinio leidimo ir RMA numerį.Kartą išduotas, RMA numeriai galioja 40 dienų terminą, per kurį turi būti grąžinta L. S. Klientas turi aiškiai matyti RMA numerį (- ius) pristatymas etiketės langelius, kuriuose yra grąžintas produktas.

L. S nebus grąžinti pirkėjui originalo siuntimo išlaidas.

Mes negalime priimti bet kurį elementą, kad yra fizinės žalos.Fizinė žala yra jokią žalą, kad ne dėl bet kokio normalaus dėvėjimosi ir plyšimo.Jei mes gauti elementą, kuris yra fiziškai pažeistas, jis bus grąžintas į pirkėjo, jų sąskaita.

Atsiliepimai

Jei dėl kokios nors priežasties manote, kad mes nenusipelno teigiamų atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir leidžia mums pagerinti jūsų patirtį perkant pas mus.Ačiū!


  • Belaidis Ryšys: IR
  • Pakuotė: Taip
  • Naudoti: TV
  • Prekės Pavadinimas: mingfulai
  • Modelio Numeris: 398GR10BEPH00J


El V Adelvis
2020-09-16
5/5
fast shipping good quality

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai