Stabdžių Aukštos Temperatūros Unisex Jojimo Lauko Žvejybos Minkštas Vasaros Ledo Paketas Heatstroke Akių Audinio Reguliuojamas Juosmens Vėsinimo Liemenė


Žymos: hipnotizuojantis marškinėliai, lauke vandens aušinimo sistema, krepšys, atsparus vandeniui, nailono diržas per petį, gelbėjimosi liemenė vyras, kietas liemenė, šaltas liemenė, kojos uv, marškinėliai "shimano", Gelbėjimosi Liemenė.

€12.68 €15.27
  • Yra sandėlyje
  • w7328


Aprašymai:

Minkštos ir tvirtos vielos tinklo medžiaga gali padidinti ventiliacijos efektą.

Lauko vėsinimo liemenė gali būti patogiai taikomas plika oda.

Reguliuojamas juosmens daro, kad jame telpa dauguma vyrų, moterų ir vaikų.

Vėsinimo liemenė tinka lauko sporto, žvejybos, važiavimas dviračiu, virėjai, žemės ūkio darbuotojų, todėl precedento cool patirtis karštą vasaros.

Kai tai yra būtina išplėsti aušinimo, ledo paketas gali būti pakeisti su nauja sušaldyti ledo paketas, yra 24 ledo paketai, kad jūs galite pakeisti bet kuriuo metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mesh audinys

Spalva: mėlyna

Ledo pakuotės dydis: apie 10x16cm

Liemenė dydis: vienas dydis (reguliuojamas)

Liemenė aukštis: apie 53cm

Pakuotė:

1pc x liemenė

2vnt x saugojimo krepšys ledo paketas

24pcs x ledo paketas

Pastaba:

1. Dėl šviesos skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!


  • Prekės Pavadinimas: TONQUU
  • Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Medžiaga: Poliesteris


Ewgeniya 5522
2020-08-30
5/5
очень быстрая доставка в Израиль пришло за две недели

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai