Garbės Juosta 5 Smart Juosta su "HUAWEI" FreeBuds Apyrankės Apyrankės Pedometer Touchscreen Plaukti, Širdies ritmo Miego Snap Stebėti


Žymos: grupė smart, honor roll band", juosta 6 garbę, touchscreen automobilių stebėti, huawei honor band 3, garbės 5 cam, miband 5 xiaomi, 4 smart, huawey honor band, sportas apyrankės.

€24.60 €41.00
  • Yra sandėlyje
  • w7607


Intervalai 5 :

Įžanga:

GARBĖS Juosta 5 (toliau - "grupė") yra aukštos klasės smart juosta su 50m vandens atsparumas, spalvotas ekranas, full-liečiamų ir namų mygtuką kontrolės.Integruoti smart funkcijų, tokių kaip širdies ritmo monitoringo, sveikatingumo stebėsena, miego stebėjimo ir pranešimo priminimas, tai yra geriausias partneris išmanųjį telefoną, kuris padeda vartotojams žinoti savo fitneso ir sveikatos būklę.

Savybės:

[AMOLED Spalvų Ekranas]: 0.95"AMOLED Tiesa spalvotas ekranas, aiškus ir daugiau spalvinga; 240*120, 282ppi, puikus matomumas net lauke tiesioginių saulės spindulių; geriau UI ekranas, pareikšti ultimate vaizdine patirtimi su vartotojo.

[Stilingas Žiūrėti Veidai]: Iki 8 surenkamieji žiūrėti veidus.Ilgai paspauskite žiūrėti veido ar naudojimo paskirties keitimo funkcija daugiau Parametrai laisvai pereiti žiūrėti veidą.

[Protingas Padėjėjas]: pranešimus apie Gaunamus skambučius, atmesti skambutį dėl juostos, SMS, el. pašto, socialinių TINKLŲ pranešimus, vibracijos perspėjimus, protingas, žadintuvas, laikmatis.

[Širdies ritmo Aptikimo]: 24-valandą realaus laiko nuolat širdies ritmo monitoringas; naktį infraraudonųjų spindulių širdies ritmo monitoringas; širdies ritmo įspėjimai; HUAWEI TruSeen 3.0 širdies ritmo technologijos, naujos kartos dinaminis širdies ritmo algoritmas iš "Huawei" 2012 Lab, dešimtys pasinaudoti scena optimizavimo algoritmai, tiksliau matavimai.

[Huawei TruSleep Stebėjimo]: Automatiškai įrašo jūsų laikotarpių REM, Stabilus Miegas (gilus miegas), Nestabili Miego (lengvas miegas), ir Miega.Naudoti HUAWEI TruSleep stebėjimo technologijų analizuoti savo miego kokybę, užmigti stebėsenos yra daugiau nei 95% tikslūs.Derinant Huawei AI technologija, šešių kategorijų tipiškų miego problemas, teikti 200+ tobulinimo pasiūlymai (Veikia su Huawei Sveikatos Programą).

[Plaukti Insulto Atpažinimo]: Jis gali automatiškai atpažinti plaukti smūgių, įrašyti plaukimo greitis, atstumas, kalorijos, ir nustato vidutinį SWOLF. 50 metrų atsparus vandeniui, o skalbimo savo rankas, maudytis ar užklupti lietus.

[Multi-Sport]: Daug sporto rūšių, geriau naudotis patirtis; realaus laiko įrašymo širdies ritmo/ širdies susitraukimų dažnis svyruoja juosta, širdies ritmo įspėjimai sumažinti pasinaudoti rizikos; važiavimo laikas /atstumas/greitis /tempas.Paramos Prijungtas GPS, tiksliau atstumas ir duomenys.

[Veikia, Grupė]: Vartotojai gali prisijungti prie viešojo skaičius grupėje ir savo grupę pasirinkti tarp dviejų režimų, akcijų grupės vizitinė kortelė (QR kodas) pakviesti draugus į grupę.Per grupės veiklą, renginius, motyvuoti vartotojams dalyvauti sporto, sukurti savo sporto ratą.

[Ieškoti Smartphone]: Liečiant ekraną ir spustelėkite apyrankę rasti telefoną.Per BT diapazonas, telefonas skambės, leis jums lengvai surasti telefoną.

[Nuotolinio Valdymo vaizdo Kamera]: Imtis selfie/photo su vienu paspaudimu; naudoti talkband nuotolinio valdymo mobiliojo telefono, kad leidžia fotografija, daugiau įdomus ir patogus.

Parametrai:

Mikroprocesorius: Apollo 3

Ekrano Dydis: 0.95 cm (21.6 mm x 10.8 mm AA, plotas)

Ekrano Tipas: AMOLED ekrano spalvos

Rezoliucija: 240*120 pikselių

RAM: 384KB

ROM: 1MB

PSRAM: 8M

Flash: 32MB

BT: BT 4.2

BT Dažnis: 2.4 GHz

BT Atstumas: ne didesnis kaip 10m

Suderinamumas: su " Android 4.4 / iOS 9.0 ir aukščiau

Jutiklis: 6-ašis IMU sensorius (pagreičio jutiklis, giroskopas jutiklis), optinis širdies ritmo jutiklis, centrinis dėvėti jutiklis

Baterijos Talpa: 100mAh (tipinis vertė)

Baterijos Tipas: Non-nuimamas ličio polimerų baterija

Įkrovimo Sąsają: 2 PIN įkrovimo lizdas

Įkrovimo Laikas: apie 100 min (esant 25°C aplinkos temperatūra)

Darbo Laikas: 6-14 dienų (teorinis)

Budėjimo Laikas: 14-20 dienų

Darbinė Temperatūra: -10℃–+45℃

Techniniai duomenys:

Gamintojas: GARBĖ

Spalva: Juoda / Mėlyna / Rožinė (Pasirinktinai)

Pagrindinė Medžiaga: Plastikas

Riešo Dirželio Medžiaga: Silicio dioksido gelis

Atsparus vandeniui Lygis: 5ATM

Ciferblato Skersmuo: 4.3 * 1.72 cm / 1.69 * 0.68 į

Surinkite Storis: 1.15 cm / 0.45 į

Watchband Plotis: yra 1,65 cm / 0.65 į

Watchband Ilgis: 10,7 cm-11,5 cm / 4.21 in-4.53 į

Žiūrėti Svoris: 22.7 g

Pakuotės Dydis: 18 * 9 * 3.4 cm / 7.09 * 3.54 * 1.34 į

Pakuotės Svoris: 130g

Paketų Sąrašai:

1 * Smart Žiūrėti

1 * Įkrovimo Dokas

1 * Įkrovimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

"HUAWEI" FreeBuds:

Belaidė Stereofoninė

Kairės ir dešinės earp pustyklės galite dirbti vienu metu.Paramos balso su " BT " funkcija, mėgautis stereo efektą.

Aukštos Kokybės Juda Ritė

Kairiojo ir dešiniojo kanalų priimti garso atskyrimas belaidžio didelės bitų spartos perdavimo suprasti, aukštos kokybės stereo garso efektą, dual belaidės ausinės.Garsiakalbio vienetas priima PU+ titano kompozito filmuota medžiaga, kartu su subalansuota koregavimo technologija ir smulkiai sureguliuoti paieška, kuri leidžia garso gausiai.Vokalas yra aiškesnis, vidurinių ir aukštų dažnių yra aiškesnis, ir apskritai, garso kokybė yra aiškesnė.


  • Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
  • Bylos Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
  • Modelis: "Huawei" Garbės Juostos 5
  • Ekrano Stilius: Stačiakampis/Kvadrato formos
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Juostos Medžiaga: SILICIO dioksidas
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Stilius: Mados
  • Grupė Nuimamas: Taip
  • Funkcija: Širdies Ritmo Tracker
  • Kodas: PB0152
  • Ekrano Tipas: OLED
  • Kalbos: lietuvių


Sohailland78
2020-10-13
5/5
Everything is super, it works properly, it came in a couple of weeks.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai