3 Gabalas Pusėje Teptuku Ir 3 Gabalas, Didelio Našumo, Filtras, Pakeitimas Neato BotVac 70e 75 80 85 Dulkių siurblių Priedai


Žymos: roborock pardavimas, buveinė dulkių siurblių dalys, vacum švaresnis accesories, baterija neato botvac d85, bandymo neato d5, grilis cleaner, neato d7 filtrai, atsarginės dalys robotas dulkių siurblys xiaomi mijia 1c, neato botvac prijungtas dalys, botvac šepetys.

€6.64 €14.75
  • Yra sandėlyje
  • w76097


Produkto Aprašymas:

-Aukštos kokybės Šalutinį Šepetys+Filtras!Kokybės Garantija!

Į Neato Botvac Šoninis Šepetys leidžia gauti giliai į kampus ir dešinę aukštyn nuo sienos ir pagrindo plokštės, siekiant užtikrinti aukščiausios valymo zonoje.Neato Botvac Didelio Efektyvumo Filtrai užfiksuoti smulkias dulkių daleles ir sumažinti alergenų jūsų namuose.

Suderinama su Neato Botvac Serijos Robotas dulkių siurbliai 70e 75 80 85. Paketas Apima: 3psc Pakeitimo Pusėje Teptuku 3psc Pakeitimo Aukštos kokybės Filtrai

Pristatymas :

Mes paprastai teikia laivybos metodą kinija paštu, Oro paštu, ir E paketinių į JAV.Pristatymas per EMS,DHL,UPS ar FEDEX yra taip pat prieinama, jei norite mokėti papildomo mokesčio arba savo užsakymą pasiekti daug.


  • Modelio Numeris: N-B-12
  • Tipas: Dulkių Siurblių Dalys


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai