Medinių blokas vaivorykštės vaikai vaikai, statyba blokai, mediniai žaislai, kūdikių ankstyvojo mokymosi montessori mokymo blokų, mediniai-15


Žymos: labradoras vaivorykštė, drugelis vaivorykštė, mini vaivorykštė, tikis puodelio baras, false karoliai, kpop šalikas, chicano marškinėliai, kokoso alaus, ultra pro kortele, stovas, lama vaivorykštė.

€12.67 €15.08
  • Yra sandėlyje
  • w76279


1. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome palikite savo vardą, pavardę, nes kai kurie šalies s laivybos politikos .

2. Paprastai, mes išsiųsti siuntinį Registruotu Paštu / Įprastą Mažas Pakelis Plus.

Jeigu jums reikia sklypas skubiai , jums gali reikėti mokėti papildomų laivybos express".

3. Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla teikimo operacijos.

1. Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Mes visiškai grąžinti savo mokėjimo , bet mes ne mokėti už papildomą pristatymo mokestį bet kokiu atveju .Dėkojame už jūsų prašome suprasti .

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.

2. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

3. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų siekimas , susisiekite su mumis laisvai prašome, jei turite kokių nors problemų .Ačiū ir Linkėjimai.


  • Temos: Sportas
  • Modelio Numeris: B069097
  • Brūkšninis kodas: No
  • Įspėjimas: negalima valgyti
  • Amžius: Gimimo~24 Mėnesiai
  • Medžiaga: Mediena


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai