158 * 90 * 64mm skaidrus, atsparus vandeniui atšakų dėžutė su fiksuotais ausies plastiko uždaromos požeminės šviesolaidžio dėžutė


Žymos: dėžutė paskirstymo, boom box skaidri, lauko elektros laukas realizavimo, 2u atveju, arduino ethernet, pvc smėlio dėžutę, abs elektros paskirstymo dėžutės, the velvet underground", lauke vandeniui, ul paskirstymo dėžutę.

€8.25 €9.83
  • Yra sandėlyje
  • w80412


Medžiagos charakteristika:

Aukštos kokybės termoplastinė ABS arba polikarbonato (PC), atsparumas smūgiams, ne korozinis, antistatikas, geriau izoliacija, šilumos varža, esant žemai temperatūrai varža, cheminis atsparumas, puiki elektrinių savybių, paviršiaus blizgesys.

Ypatybė:

1. Lengva įdiegti arba perkelti, laisvas nuo korozijos ir aukščiausios kokybės izoliacija.

2. Produktas yra atsparus vandeniui ir dulkėms per griežtus kokybės standartus. (IP66)

3. Šulinio: padėtis ir dydis skylę, gali būti tvarkomi pagal kliento reikalavimus; teikiame įvairių vandeniui sąnarių, gnybtų blokai ir montavimo plokštė jūsų nuoroda.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą dėl informacijos.

Naudojimas:

Tinka oro uostai, metro, mygtuką dėžės, maži terminalai, signalų dėžės, relės, jutikliai, matuokliai ir ryšių kabelių paskirstymo dėžutės, vidaus ir lauko elektros, ryšių ir gaisro gesinimo įranga, geležies ir plieno, naftos chemijos, elektronikos įranga.... ..

Produkto Pavadinimas: Plastmasinis atsparumas vandeniui: kabelių paskirstymo dėžutės Išorės Dydis: 158*90*64mm Medžiaga: ABS plastikas / VNT plastikiniai Apsaugos Lygis: IP65 Pareigos: atsparus Vandeniui/apsauga nuo dulkių Gaubtas: Skaidrus

1.Medžiaga

Viršutinis dangtis yra pagaminti iš skaidrios PVC medžiagos, ir apačioje, dėžutė pagaminta iš ABS plastiko.Jis turi gerą kietumas, nėra lengva išeiti, sklandžiai ir blizga.

2. Varžtas

Ji yra pageidautina metalo varžto, antikorozinės, tvirtas ir patvarus, kartu su built-in vario riešutų dėžutės kūno, kuris yra stipresnis, sandarinimo ir geriau vandeniui poveikį.

3.Sandarinimo žiedas

Sandarinimo žiedas

Vandeniui sandarinimo žiedas iš poli-metano medžiagos yra naudojamos, siekiant pagerinti sandarinimo veiklos, atsparumo korozijai ir deformacijos atsparumą, o dangtelio ir dugno lauke yra glaudžiai įrengta viena su kita, taip, kad vandeniui poveikį korpusas yra geriau.

4.apačioje

Yra keli montavimas postų apačioje langelyje būtų lengviau nustatyti elektros dalių, pvz., terminalų, vadovai, ir grandinių plokščių gedimą.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Apie Siuntos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Grįžtamąjį ryšį, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!


  • Apsaugos Lygis: IP65
  • Medžiaga:
  • Modelio Numeris: 158*90*64
  • Spalva:
  • Prašymas: Pramonės Elektros
  • Produkto pavadinimas: ABS Plastiko Paskirstymo Dėžutę
  • ABS Temperatūros Diapazonas: Nuo -20℃ - 120℃
  • Prekės Pavadinimas: AIRLGEE
  • Tipas: Kabelių Paskirstymo Dėžutė
  • Simbolių:
  • PC Temperatūros Diapazonas:
  • Išorės Dydis: 158*90*64mm


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai