Raimi Helovinas Kostiumas Spandex 3D Spausdinimo Cosplay Bodysuit Supermeno Kostiumas Zentai Kostiumas


Žymos: žalia cosplay bodysuit, suaugusiųjų tik, cosplay, costum superherojus, puras kostiumas vyrams, "angry birds" dress kostiumai, 3d žmogus marškinėliai, kostiumai suaugusiems kostiumai, zentai, gėjų pūkuotas kombinezonas.

€27.88
  • Yra sandėlyje
  • w8068


Pranešimas: nėra objektyvai pagal nutylėjimą, jei norite, kad lęšiai, prašome pasirinkti, su akių kaukė Priskirtą Funkciją. 1. Pridėti batai

Dabar mes galime padaryti batų pridedamas kostiumas,tada jūs galite tiesiog dėvėti kostiumą, kad ne.Jei reikia, galite atidaryti šią nuorodą, pasirinkite batų pasirinkimo .Aš padės jums net batus kostiumas

2.Gaubtas atskyrimas

Jei jums reikia gaubtu, atskyrimo, pasirinkite iš šios nuorodos.

3.Pasirinktinis dydis galime pateikti užsakymą dydis , jei mūsų dydis netinka jums,prašome užsisakyti dydis yra arti jūsų ir palikite pranešimą apie savo ūgį, krūtinės apimtis, liemens apimtis, klubų dydis ir aš ją tinkinti.

Prašome apšviesti savo išsamią dydžio reikalavimą, kad

Pagal nutylėjimą yra suaugusiųjų dydis.Jei jums reikia VAIKAMS dydį, prašome palikti pranešimą mane.Audinio Lycra: Tai elastinga, pakankamai mažai blizga,jį galima plauti tik šaltu vandeniu geležies negali būti per karšta ir laikas turi būti trumpas.Patarimai: mes gamykloje,todėl mes galime pateikti pigūs kaina, tačiau pažadame, didžiausią kokybės.jei norite, visą pardavimas, prašome išsiųsti pranešimą (spalvą ir dydį&kiekio), į jav.mes esame profesija, superhero gamyklos,pradedame kad šis produktas 2004 m.). taigi, galite bealive mes turime daug įgūdžių,ir mes galime kontroliuoti gamybos savikaina mažiausia ir proceso laikas bus labai trumpas.normalus yra 3-5 dienas.kiekvienais metais mes taip pat pateiks keletą naujų stilių, zentai kostiumas.jeigu jūs esate didmenininkas, arba Agenter gausite patogiau iš jav.Mes atsiųsime iš pirkėjo užsakymo per 3 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.Nemokamas siuntimas Oro Paštu visame Pasaulyje,pristatymo laikas, reikia 45-65 dienų."Fedex express tiesiog reikia 7--10 dienų.DHL express tiesiog reikia 3--7 dienų.Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti savo išsamią matavimai.jei norite, kad vaikai kostiumas,prašome pasirinkti dydį xs, ir tada palikti žinutę apie vaikų ūgio ir svorio mes galime costom padariau tai dėl tavęs, ir tai yra nemokama.

1 PASTABA.Ekrano nuotraukos parodė, internete, buvo imtasi pagal mūsų profesinės žmogus naudojant savo modelį. 2.Ten galėtų būti nežymus skirtumas nuo modelio formos ar spalvų, iš kito asmens ,prašome susisiekti su mumis, jei jis ne atrodo kaip nuotraukoje.MOKĖJIMAS 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo. 2.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei jums nuspręsti, pirkti daiktų,nes užsakymas bus atšauktas nei 20 dienų.SUTARTĮ su mumis, jei turite kokių nors mokėjimų problema,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.PARDAVĖJAS ŽADA Grąžinimo Garantijos galiojimo 1.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. 2.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami. 3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Grąžinamosios išmokos bus tik galutinė pardavimo kaina.Garantinis laikotarpis: 1 mėn. (galite grįžti remonto). 4.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 2 mėnesius, priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.). 5.Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,rašyti ir dovanų pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.Atsiliepimų: 1) Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs galite turėti malonaus apsipirkimo internetu.Mes užtikriname, kad jūs galite nusipirkti pačius arba aukštesnės Kokybės produktus už mažesnes kainas iš mūsų parduotuvės. 2) Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis ir produktais, prašome pranešti mums laiko, kol jūsų pastabas, ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma. 3) Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų pirkimo.Būsime labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą pranešimą.Tikimės, kad galėtų išlaikyti ilgalaikius verslo santykius.Ačiū jums labai. 4) be To, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pardavimo, mes įsipareigojame savo klientų pasitenkinimą.


  • Stilius: fullbody kostiumas
  • Šaltinio Tipas: Filmų ir TV
  • Lytis: Unisex
  • Pavadinimas: spiderman kostiumas
  • Elemento Tipas: Rinkiniai
  • Medžiaga: Spandex
  • spalva: Mėlynos Ir Raudonos
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Sudedamosios dalys: Zentai Kostiumas
  • Modelio Numeris: XS-XXXL
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specialios Paskirties: Kostiumai
  • Simbolių: Superherojus
  • Naudoti: Helovinas Kostiumas


Pablostrack1982
2021-01-10
5/5
they know their job
Usavich23
2020-11-05
5/5
ok
Jace W Sethron
2020-10-13
5/5
Happy

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai