BNC į HDMI Konverteris Stebėti savo Ruožtu HDMI Ekranas HD 1080P/720P Lossless Perskaičiavimo


Žymos: transformatorius 2 6 v 7va, mediniai varžtas veržlė žaislas, snaigės bateliai kūdikiams, kelnės pobūdžio žygis, vw passat b55 canbus, maudymosi kostiumėlį, sporto salė vienaragis, mangel virtuvės stalo, stora pirštinės suknelės, tv valdyba bn41 01797a.

€11.08 €15.83
  • Yra sandėlyje
  • w80906


Savybės:

BNC HDMI video converter yra BNC į HDMI konverteris; 480I (NTSC) / 576I (PAL) formatu, garso ir vaizdo signalai gali būti konvertuojami į 720P arba 1080P HD HDMI signalus, bet taip pat galite įvesti aukštos raiškos forma, HDMI signalą lengva ryšys, DVD, set top box, HD grotuvą, žaidimų konsolę (PS2, PS3, PSP, WII, XBOX360 ir kt.), leis jums patirti svaiginančius patirti HD galią, vaizdas yra aiškus ir stabilus .Gali būti paprasti fotoaparatai, VCD, DVD, analoginis skaitmeninis set-top box, garso ir vaizdo signalus į HDTV signalų per BNC į HDMI konverteris HD, didelis ekranas, LED skaitmeninis LCD TV HDMI išvesties rezoliucija iki 1920 * 1080.

HDMI (Didelės raiškos daugialypės terpės Sąsaja) yra visų skaitmeninių vaizdo ir garso perdavimo sąsaja, kuri yra skaitmeninis signalas, kuris gali būti naudojamas set-top boxes, DVD grotuvus, asmeninius kompiuterius, vaizdo žaidimai, integruoti stiprintuvai, skaitmeninio Garso ir TELEVIZIJOS.HDMI vienu metu gali perduoti garso ir vaizdo signalus, aukštos kokybės perdavimo neglaudintą didelės raiškos vaizdo ir daugiakanalio garso duomenys, didžiausia duomenų įvesties ir išvesties sąsaja perdavimo greitis 5Gbps.Bendras HDMI sąsajos įtaisai yra: HD kameros, HD kameromis, žaidimų konsolėmis, TELEVIZORIUS, monitorius, kompiuterinę grafiką, HDMI užfiksuoti korteles, set-top boxes, DVD grotuvai ir t.t. [1]

BNC BNC sąsaja yra gana anksti pasirodė kaip sąsaja, kuri susideda iš raudonos, baltos, geltonos trijų spalvų, linijų, kurios geltona linija už vaizdo perdavimo linijos, raudona ir balta yra atsakingas už kairiojo ir dešiniojo kanalų garso perdavimo.

BNC į HDMI konverteris funkcija įžanga

BNC signalas HDTV, 1080p. - HDMI išėjimas: 1080p @ 60 hz. - Sistemos numatytuosius BNC signalo įvestis.

BNC į HDMI konverteris

- RCA garso ir vaizdo įvestis, HDMI išvestis.

- Video įvesties sistema: NTSC / PAL (auto detect, prisitaikanti).

- Suderinamas su HDCP; HDMI1.3.

BNC į HDMI konverteris įvesties ir išvesties

1) HDMI išvesties sąsaja: jungiamojo HDTV, HD projektorius HDMI išvesties formatas: 720P @ 50 / 60Hz, 1080P @ 50 / 60Hz

2) .BNC įvesties sąsaja: fotoaparatą.

BNC įvesties formatas: PAL / NTSC_M / NTSC4.43 / SECAM / PLA-M / PAL-N

BNC į HDMI konverteris funkcijų

1. Naudojant naujos kartos mažo galingumo skaitmeninio apdorojimo lustas, 24 mažos non-stop darbą, šilumos nėra didelis, stabilus darbas

2. Naudojant 3D kompensavimo technologija, veiksmingai pašalinti greitai judantis paveikslėlis drebėjimas ir uodegų reiškinys

3. Naudojant DCDI apdorojimo technologija

a.

Galite pašalinti įprasta konverteris HD vaizdo sawtooth ruoželiniu.

b.Naudoti "bad redaguoti nustatymo" gebėjimas aptikti šaltinis srauto filmą įvairių vaizdo transliacijas ir rekonstruoti tiksliau vaizdo signalas, todėl vaizdas be judančių dalykas ne visiškai vertikali raiška.

c.Naudoti savo TrueLife Didinimo technologijų nustatyti vaizdo detalumą pokyčius, tokius kaip plonos linijos, dėmės ar plaukai ant odos.Tvarkyti šiuos duomenis pateikia vaizdas atrodo ryškesnis ir daugiau ryškus.

d.

Naudoti Motion Adaptive Apdorojimo technologija.Sumažinti triukšmą, o ne gaminti dėmes, originalaus paveikslo originalas atkurti veido.

e.

Dinamiškų detektoriaus technologija pasirinktinai statiniai vaizdai trumpalaikių filtravimo, ir naudoti vaizdo saugojimo technologijų būti saugomi saugojimo spalvos.Po to, naudojant šią technologiją, į visą spalvų situaciją: pavyzdžiui, čerpių stogas, kryžius-modelio drabužius, lapų scenos, iš kurios nematyti papildomo triukšmo.

4. Scaler vaizdo apdorojimo technologija:

a.

Daugintis BNC signalas HD 1080P / 720P @ 50 / 60Hz išvestis

b.Iki 1080p @ 50 / 60Hz išėjimo HD su Scaler IKI technologijų standartinės raiškos vaizdo formatų (480i, 480p, 720p, 1080i)

5 naudoti I2S technologija

Įvesties L / R analoginis garso signalas, po I2S technologija, iškaltas ant HDMI, HDMI kabelis, siekiant palengvinti perkelti garso!Pašalinti perdavimo analoginio garso kabelis trukdžių

6. Standartinis konversijos vaizdo apdorojimo technologija

a.

Konvertuoti PAL, NTSC HDMI @ 50 / 60Hz

Pirma, nėra elektros

Sprendimas: 1, patikrinkite, ar maitinimo laido kištukas tinkamai įkištas į maitinimo lizdą. 2, patikrinkite, ar maitinimas įjungtas.

Antra, nr. vaizdai

Sprendimas: 1, patvirtinti įjungtas TELEVIZORIUS, ir ryšium su mašina. 2, įvesties šaltinis yra įjungtas ir prijungtas neapgadinta. 3, patikrinkite, ar sistema ryšio būseną. 4, patikrinkite jungtį, yra sveika. 5, vielos kokybės (HDMI kabelį reikalavimus atitinka HDMI 1.3 standartus).

Trečia, vaizdas neryškus

Sprendimas 1 jungtis iš naujo prisijungti prie užkirsti kelią blogai lizdas sąsaja 2, vielos kokybės (HDMI kabelį reikalavimus atitinka HDMI 1.3


  • Komplektacija: Paketas 1
  • Jungtis A: bnc
  • Jungtis B: HDMI
  • Tipas: HDMI Kabeliai-suderinama
  • Modelio Numeris: BNC HDTV skaičiuoklė
  • Pakavimas: Maišelis
  • Ekranas: Ne Ekranuoti
  • Pakuotė: Taip
  • Lytis: Vyriška-Moteriška
  • Prekės Pavadinimas: Hokerbat
  • Prašymas: daugiaformačių
  • Išorinis Skersmuo: -


Petitechatte16
2020-12-15
5/5
Excellent product made in 20 days. Recommend to everyone.
Lilya1194
2021-01-31
5/5
Very fast shipping, not tested yet

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai