10.5 colių Priekyje skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštė, skirta "Samsung" Galaxy " Tab " S 10.5 LTE SM-T800 T805 VS T805S T805L / T805K Touch Screen + Įrankiai


Žymos: "samsung" t805 jutiklinis ekranas, "samsung" galaxy " tab " 5 ekrano, "samsung" galaxy " tab " s 10.5 ekranas, atveju t800, lcd t800, "samsung" galaxy " tab " s 10.5 lcd, ekrano sm t800, sm t805, stiklo samsung t805, baterija t805.

€9.49 €9.99
  • Yra sandėlyje
  • w81845


10.5 colių Priekyje skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštė, skirta "Samsung" Galaxy " Tab " S 10.5 LTE SM-T800 T805 VS T805S T805L / T805K Touch Screen + Įrankiai

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaminių Aprašymas:

1. Visi mūsų lcd yra patikrintas prieš pristatymas ir 100% darbo.

2.Prašome perskaityti gaminio pavadinimas paveikslėlį ir modelio atidžiai.

3.Prašome konsultuotis su custom paslaugos už bet kokius klausimus.

4.Įvairių gaminio modelis negali būti suderinama.

5.Prašome susisiekti su mumis, jei gauto produkto yra klaidingas.

Paketas apima:

1 x Jutiklinis ekranas

8 x Atidarykite Įrankį, kaip dovaną

Draugiškas Priminimas:

1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis.

2. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi patirties, ne visi.

3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

FQA:

1.Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti KAT Parduotuvę?

Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-geras kokybės ir aukščiausios kokybės paslaugos.

2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl www.ylakiuglobosnamai.lt , pls kreipkitės į mus.

3.Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta per 1-4 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-30days), Kinija Paštu, Oro Paštu(15-60aays).Tačiau, prašome suprasti mus, jei yra šiek tiek laiko nedelsiant, nes tai yra iš mūsų kontrolės.

4.Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių komisinių Mokesčių.Kaina apie www.ylakiuglobosnamai.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi sumokėti pats.Jei nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.Nors mes negalime kontroliuoti tai, mes padėsime jums pareikšti, mažesnės vertės muitinėje.Todėl dauguma mūsų klientams nereikia mokėti muitų, arba tiesiog sumokėti keletą.Jei turite specialių reikalavimų nurodyta vertė, prašome mums paaiškinti, kai jūs užsakymus.Kitaip mes bus rodyti mažiau vertė, kaip ir įprastas, jei mes turime žinių apie savo šalį, papročius, ar mes parodysime teisę, vertė, jeigu mes neturime žinių apie savo šalies muitinės.Mes pasistengsime, kad geriausiai padėti mūsų pirkėjas, siekiant sumažinti riziką, mokėti Mokesčius.

Apie mus:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mūsų įmonė yra įsikūrusi G uang Z hou E lectronic W holesale M arket , NanFang Pastatą , Mes daugiausia parduoda mobilųjį telefoną dalys,flex kabelis,baterija,touch ir LCD.

Mes tikimės, kad suteikti jums teigiamą patirtį dirbant sunku, ir mes tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių VISUS atsiliepimus kategorijų (Punktas, kaip aprašyta, Komunikacijos, Laivybos Laikas ir Laivybos ir tvarkymo mokesčiai) nuo pirkėjas gavęs prekę.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Prašau, nepalikite mūsų, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nepranešęs mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti jūsų problemą.


  • Prekės Pavadinimas: IMIDO
  • spalva: juoda balta
  • Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Modelio Numeris: "Samsung Galaxy Tab S T800 T805 T808
  • QC: Hing Kokybės AAA+
  • Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
  • Ekrano Dydis: 10~13 Colių
  • Suderinamos Prekės: Samsung


Brusnizina67
2020-12-30
5/5
Everything great. Very fast delivery.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai