10-in-1 Dujų lituoklio Belaidžius Suvirinimo Degiklio Rinkinys Įrankis Aukštos Kokybės Uždegimo Butano Dujų lituoklio Rankinių Įrankių Rinkinys


Žymos: gręžimo belaidžio, vyras butano lengvesni, rinkinys lydmetalis, įrankių dėžės, šalies pen dėžutę, virtuvės fakelas, bevielis rinkinys, insignia rinkinys, dujų lydmetalis, audinio įrankių dėžė.

€24.60 €35.14
  • Yra sandėlyje
  • w83780


Produktų nuotraukos:

Aprašymas:

Savybės: 1. Didelės talpos, 100-120 min per visą dujų naudojimo metu. 2. Skaidrus uodega suteikia vizualinį vaizdą dujų kiekis. 3. Tris pagrindines funkcijas: a.Gali būti naudojamas kaip normalus lituoklio, b.Pašalinti patarimas naudoti kaip šilumos gun (šilumos trauktis), c.Pašalinti visą šildymo core gali būti naudojamas kaip dujų fakelas, liepsnos dydis gali būti reguliuojamas. 1. Patarimai, kaip naudoti lituoklio: atviras vožtuvo rankenėlę iki 4 pavara, tada stumkite jį aukštyn, kol jis yra atleistas (stebėti paraudimas prasideda geležies branduolys) ir tuomet lėtai atleiskite jungiklį. 2, ugnies ir tada stebėti, ji turėtų būti tik vidinė atidarymo dalis geležies galva pasuko raudona.Iš tikrųjų, suma, naudojamų dujų yra koreguojami, kad kontrolės temperatūra patarimas.Reguliuojant temperatūrą, temperatūra, taip pat gali būti nustatomas, stebint ryškumas atidarymo patarimas.Kai kurie klientai dujų lituoklius yra naudojama pirmą kartą.Jie visi yra gerai susipažinę ir groping procesą.Po degimo 5 sekundes, jie bus grąžinti liepsnos kontrolės mygtuką žiedas 2 ar 2.5 įrankių.Lituoklio toliau kaista.Nenaudokite lituoklio funkcija nuolat auga, pavarų padėties, kai suvirinimo, kuris sukels plastiko bendroji dalis tirpti, dėl aukštos temperatūros.Naudoti žemą pavarą, kai naudojant lituoklio taupyti energiją. 3. Naudojant dujų degiklį, temperatūros, šis produktas yra iki 1300 °C (temperatūros lituoklio yra 400 °C).Atkreipkite dėmesį į saugumą, kai naudojant dujų degiklį ir šilumos ginklą.Dėl aukštos temperatūros ir didelio dujų išėjimo, jums reikia kontroliuoti dydžio dujų išėjimo.Pratęsti tarnavimo lituoklio.Teisingas metodas turėtų būti nustatoma atsižvelgiant į svetainę.Jeigu liepsna ne 1300 °C, toliau deginti už 5 minučių, plastiko dalis kraštas bus išlydyti dėl per ilgai šilumą.Šiuo metu, lituoklio turėtų būti išjungtas ir patikrinti, pamatyti, jei tai turės įtakos.Darbą, jį naudoti, po aušinimo ir išjunkite jungiklį po naudojimo.Specifikacija: Liepsnos Temperatūra: 1300℃.Litavimo Geležies Temperatūra: 450 ° C. Karšto Sprogimo Temperatūra: 500 ° C. Naudojimo Laikas: 30 - 40 Minučių.Medžiaga: Plastmasinis.Matmenys: (1.14 x 8.46)" / (2.9 x 21.5)cm (Dia.x H).Pakuotė: 1 x Blow Torch 1 x Litavimo Patarimas 1 x Karštas Peilis Patarimas 1 x Needle Point Patarimas 1 x Dvigubo Krašto Patarimas 1 x Graviravimas Patarimas 1 x Tvirtas Atveju 1 x Dervos Core Lydmetalis 1 x Valymo Kempinė + Dėklas + Stovas Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti nedidelis skirtumas dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.


  • Dydis: 2.9 x 21.5cm
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prašymas: Buitinių Įrankių Rinkinys
  • Tipas: Suvirinimo Degiklis
  • Pakuotė: Dėžutė
  • Prekės Pavadinimas: toohr
  • Modelio Numeris: rankiniai įrankiai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai