2vnt/Komplektas Galinis Dviračio Uodegos Šviesos,Itin Ryškių Usb Įkrovimo Dviračių Žibintai,Raudona Didelio Intensyvumo Led Priedai Tinka Bet Ro


Žymos: 512 gb memory stick, audi usb flash drive, mokytojas usb, dviračių žibintų, dviračių uodegos, dviračių žibintai galiniai, dviračių lempos galiniai, gėlių usb, dviračių žibintų usb, 512 gb usb "flash" atmintinė.

€5.91 €7.78
  • Yra sandėlyje
  • w84612


DIENOS MATOMAS TECHNOLOGIJA-ar žinote, kad 75 proc dviračių nelaimingų atsitikimų atsitinka dienos.Tai užpakalinis žibintas jus matomas ne tik naktį, bet ir dieną.Išlaikyti jums ir jūsų artimiesiems saugus visą laiką.

ITIN RYŠKUS JUS SAUGUS-240 laipsnių plataus kampo vaizdo konstrukcija užtikrina didesnį matomumą nei bet šviesos rinkoje.Nesvarbu, ar naudojate,vaikščioti su savo šunimi,važiavimas dviračiu,riedlente ar pėsčiųjų,šie žibintai saugos jus ir saugus.

IPX4 ATSPARUS VANDENIUI-Labai sandariai constuction,stipresnis vandeniui.Šių užpakaliniai žibintai yra vandeniui atsparus, bet orui,labai patvarus.

USB ĮKROVIMO-Tai užpakalinis žibintas gali būti įkrautas per USB kabelį per kompiuterius,įkroviklius ar nešiojamasis galios bankas.Tai padės jums sutaupyti daug pinigų dėl baterijų.

LENGVA NAUDOTI-Kablys ant jūsų diržo,važiuoklė,atspindinti liemenė,kuprinė,šunų antkakliai,petnešos,ar bet kur ant jūsų drabužių.Tvirtinimas prie savo dviratį,šalmą,riedlentė,motoroleris,vežimėlio, invalidų vežimėlio,arba bet kur galite iine

4 Šviesos Režimo Funkcijos ir Įvykdymo Laikas Pilnas įkrovimas

Uodegos Šviesos: 4hrs (pastovus Šviesos) ,10hrs (lėtai mirksi), 12hrs (super mirksi),8hrs(ciklo mirksi)

Kaip Pakeisti

1. Paspauskite ir laikykite mygtuką vieną sekundę, įjungti/išjungti.

2. Spustelėkite mygtuką, jei norite pakeisti šviesos režimą.

2 valandos krovimo laikas

Automatinis, pilnai įkrauta cut-off sistema

Smart įkrovimo užtikrina ilgesnį baterijos veikimo trukmė

Paprastas valdymo mygtukas -

Patogioje vietoje, ant šviesos, kad būtų lengva pasiekti

spalvos:Raudona korpuso raudona šviesa

Medžiaga:ABS

dydis:7.2*1.7 cm

Pakuotės Turinys:

2 * šviesos

2 * USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Montavimo Rodymas: rankenos
  • Modelio Numeris: Dviračių Uodegos Šviesos
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai