Sandėlyje Xiaomi Mi Juosta 4 SmartBand MiBand 4 Apyrankę Širdies ritmo Fitness tracker "Bluetooth" 5.0 50M atsparumas Vandeniui


Žymos: mi juosta 6 pasaulinė versija, oficialus xiaomi, namų smart, mi xiomi, 3 xaomi, ons suaugusiųjų, smart žiūrėti, xiomi, paveikslas mi juosta, miband 5 xiaomi.

€15.74 €20.99
  • Yra sandėlyje
  • w8544


Ekrano apsaugos Mi juosta 4

Tai screen protector filmas yra automatinio atkūrimo funkcija.Jei yra keli burbuliukai, pls nesijaudinkite, ji automatiškai išnyksta po kelių valandų.

Xiaomi Mi Band 4 " Smart Apyrankės Apyrankės AMOLED Ekranas, Širdies ritmo Miband 4 Fitneso Bluetooth 135mAh Plaukimo Vandeniui

Kinų Versija: turėti anglų 、Kinijos、rusijos、ispanijos、portugalų ir prancūzų kalbos Pagrindinės Savybės :

* Signalizacija (Turi būti nustatytas Taikant | Atidėjimo Režimą : 10 minučių) .

* Daugiau Kaip 10 Signalizacija.

* Maksimalus 50 priminimus apie įvykius.

* Alipay (Tik gal Žemyninėje Kinijoje)

* Fotoaparatas, DND Režimu (Ne 100% tikras, kad dabar)

* Muzikos Protingas Kontrolės.

* Spalva Sreen:rezoliucija : 240x120 pikselių.

* MI AI Garsiakalbis.(Tik Kinų)

* Šešios Sporto Veikla (Dviratis, Nemokamą mokymą, Paleisti, Plaukti, Kierat, Vaikščioti, Plaukti)

Pls pastaba : TPU riešo dirželis yra unbranded.

Patarimai: šiuo Metu tik bendri modeliai yra parduodami, NFC nepalaikomas

Mi Smart Juosta 4 Žingsnis iki, gyvena daugiau spalvotas ekranas ir širdies ritmo monitorius

GRAŽUS TRANSFORMACIJOS Gauti platesnės, daugiau spalvinga peržiūrėti tiesiai ant jūsų riešo.

Visiškai naujas spalvotas AMOLED jutiklinis ekranas, 39.9% didesnis* ir ryškiau nei bet kada anksčiau.

Akimirksniu peržiūrėti skambučių, teksto, programėlių pranešimus ir muzikos žaisti.Jūsų rankos laisvos, kaip jums neatsilikti nuo gyvenimo.

MOTYVACINĘ TRANSFORMACIJOS

Jūsų asmeninis treneris yra su jumis kiekviename žingsnyje.

Galia pėsčiomis

5 pagrindinių duomenų rinkiniai Padeda pagerinti energijos ėjimo efektyvumą

Bėgimo Takeliai, savo tempą ir žingsnis skaičius Išlaikyti saugų treniruotės, nesvarbu, ar naudojate trumpą ar ilgą atstumą.Plaukimo 5 ATM atsparus vandeniui iki 50mRecognizes 5 skirtingų plaukti stilių Įrašų 12 duomenų rinkiniai, įskaitant plaukimo tempas ir insulto skaičius

Dviračių Patikrinti jūsų širdies ritmas realiu laiku, įsitikinkite, kad jūs gaunate geriausias treniruotės, kaip jums lipti kalnų keliai, arba brūkšnys aplink miestą.Mūšis lynai, Ar jūs darote didelės spartos kova virvės mokymo ar aerobinis kova virvės treniruotės, Mi Smart Juosta 4 stebės jūsų širdies ritmas, kalorijų sudegino ir daugiau.

ATGAIVINO PERTVARKA Pagerinti savo dienos energija pradeda suprasti savo miego.Miego stebėjimo Tiksliai seka šviesos ir gilaus miego, taip pat širdies ritmo miego metu, kad padėtų jums reguliuoti savo miego.Apyrankė signalizacijos lemputė, vibracija švelniai bus jums patogiau rytą.Mi Tinka app Įrašus savo sveikatos duomenų, kad padėtų jums gauti labiausiai iš gyvenimo.GALINGAS TRANSFORMACIJOS 24/7 Širdies ritmo monitoringo saugo jus saugus ir sveikas. 24/7 Širdies ritmo monitoringo Apsaugoti jūsų sveikatą visais laikais.Įspėja jus, kai jūsų širdies susitraukimų dažnis yra per didelis.Tuščiosios eigos įspėjimai Išlikti aktyviais, kaip jūs gauti priminimus keltis ir gauti juda.

ILGALAIKĖS PERTVARKOS Lieka jūsų pusėje 20 dienų į vieną mokestį.DUK: KLAUSIMAS: Kas yra skirtingų versijų apie mp juosta 4? A: yra 3 versijos.Globle versija, Kinų versija(standartas) ir Chinese versija(NFC).Globle versija parama multi-languge.Tik Kinijos NFC versija turi NFC ir AI garsiakalbio funkciją.Q: Ar bet koks kitas lanuages bus smartband? A: Kalbų(Tik Kinų ir anglų kalbomis yra atnaujinami 100%, kiti jų tik kelios dalys) Arabic.Chinese.English.Dutch.French.German.Indonesian.Italian.Japanese.Korean.Polish.Portuguese.Spanish.Russian.Thai.Turkish.Ukrainian.Vietnamese.


  • Grupė Nuimamas: Taip
  • Kalbos: Prancūzų
  • Ekrano Stilius: Stačiakampis/Kvadrato formos
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Bylos Medžiaga: Plastikiniai
  • Ekrano Tipas: Spalvotas LCD
  • Funkcija: Aktyvumo Seklys
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Stilius: Sportas
  • Juostos Medžiaga: SILICIO dioksidas
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
  • Modelis: Mi Juosta 4


Bikon1002
2020-10-14
5/5
Excellent quality, this seller I order 5 times
Danila You
2021-01-23
5/5
Great bracelet! Upon receipt was completely discharged (I think it was the fault of this delivery by a train to frost-30), up to 100% charged about 3 hours. Chinese version, but when you first connect to the phone, the language was immediately updated and when you connect the phone to Wi-Fi, the latest update was installed. Everything works, steps count, in the water (in the bath) did not die! For half a day of wearing and setting spent 10% charge. In general, I'm happy with the purchase, I recommend. With the seller did not communicate, the bracelet reached Omsk in 2,5 weeks.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai