Naujas originalus "Amazon Kindle fire" 3555A2L Tablet PC baterijos


Žymos: apyrankė drei, atveju a6 2018 boksas, backdrops pilka medienos, burch izraelio marškinėliai, atveju a7 2016 drakonas, žvakių laikiklis statyti, byla is merginos vynas, žvakių laikiklis dėžės, atveju a7 2018 alenka.

€28.26 €53.33
  • Yra sandėlyje
  • w85479


Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

ATL originalus gamyklos tiesioginis tiekimas, sveiki techninės priežiūros verslą, užsienio prekybos atstovu aptarti didmeninės prekybos verslą.

Mūsų įmonė parduoda tiesiogiai produktų su mažai pelno.Jei nesate patenkintas mūsų besąlygišką grąžinimo ir keitimo prekių, mes galime suteikti jums grąžinti visą produkto kokybės problemas.Bet nėra įsipareigoja grąžinti krovinių.Prašome atkreipti 0.5 juanių už krovinių draudimą.Grąžinamoji išmoka bus išmokėta jūsų draudimo bendrovė.Laivybos išlaidos yra dengiamos mums.Win Win mobile digital dėkojame už jūsų supratimą.

Baterijų parduodami mūsų parduotuvėje yra visos naujos baterijos pagamintos baterijos bendradarbiavimo gamyklų pagrindinių prekinių ženklų MP3 gamyklų.Dėl didelio dydžio baterijas, polimero baterijos

Be dydžio ir gebėjimai yra skirtingi, išvaizdą, yra tas pats, todėl nereikia fotografuoti po vieną, prašome būti tikri, kad pirkti, gautų prekių įkeltas ir patikrintas prieš mokėjimo, mes esame atsakingi už blogą grįžta.

Jei jūs nežinote, kaip pakeisti bateriją, mes galime suteikti atitinkamą išardymo ir straipsnių, ir nuotraukų, ir gali pasirinkti, ar pirkti mūsų išardymas įrankiais ir suvirinimo įrankiai.

MP3 ir MP5 tablet išmontavimo įrankiai 6 gabalas rinkinių, tik reikia 9.9 yuan.item.taobao.com/auction/it em_detail.HTM?Item_num_id=7643435092

Patarimas pincetas + išmontavimo gabalas + išmontavimo lazdele + valymo šepetys + plokščias atsuktuvas + kryžminis atsuktuvas, mobilusis telefonas išmontavimo vartotojai gali pridėti 5 juanių pirkti mūsų mobiliojo telefono išmontavimo mašina 6 kampinis atsuktuvas

Jei norite tai padaryti patys, galite pirkti mūsų rankinių ferrochrome tik 26 juanių.Ji taip pat gali būti naudojami kitų elektroninių skaitmeninių išlaikymas future.item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?X_id=0db2 & item_id=f6393537281c3f6bb90cf9adb7afc574

Už kiekvieną draugą, kuris perka ferrochrome parengti savo suvirinimo, mes taip pat suteiks jums vieną metrą alavo lydmetalis ir dėžutės kanifolija.

Prekės MP3 / mobiliojo ryšio telefono / GPS didelės energijos polimerų baterija baterija baterijos, suteikti OEM, OED, kviečiame bendradarbiauti su papildomais gamyklų MP3 ličio baterijos yra padalintas į aliuminio-shell ličio baterijas ir polimero ličio baterijas, kurių talpa 40MAH-300MAH, o įtampa 3,7 v.

MP4 ličio baterija yra padalintas į aliuminio korpuso ličio baterija, ličio polimero baterija ir talpa 100MAH - 1000MAH.Įtampa; 3.7 V

"Bluetooth" ausinės, baterija yra padalintas į polimero ličio baterija, talpa 40), 3,7 V, ir įtampos.

Belaidės pelės baterijos yra padalintas į polimero ličio baterija; talpa 40MAH - 150MAH.įtampa; 3.7

GPS baterija yra padalintas į aliuminio korpuso ličio baterija, ličio polimero baterija, 500MAH 3500MAH, įtampa, 3.7 V

Mobiliojo telefono baterijos: liejimo, rėmas, filė, kambario kampas, aliuminio korpuso, polimeras.Talpa 500MAH-3000MAH.

Žaidimas grotuvas, skaitmeninis baterijos, aliuminio korpuso, polimeras.Nuimamas ir švino ryšį.Gumos kevalais ir pan.Talpa 500 ma - 300 000 ma.


  • Dydis: Prismatic
  • Įkrovimo: Taip
  • Rinkinys Tipas: Baterijų Tik
  • Pakaitinis Akumuliatorius: Taip
  • kilmės vieta: Kinija
  • Paslauga: Parduotuvė garantija
  • Naudoti: Kita
  • Tipas: Li-polimero
  • Apsauga: pcb
  • Modelio Numeris: Baterija
  • Kiekis: 1PCS
  • Prekės Pavadinimas: yorwats
  • Pakuotė: Taip
  • sąlyga: 100% Naujas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai