30cm Mini USB 2.0 IP67 atsparus Vandeniui Laidas,Mini USB 5pin IP 67 Vyrų ir Moterų Panel Mount Vandens Įrodymas Jungtis ilgintuvas


Žymos: bahia priekinės pc, micro usb mount, mini micro usb panel mount, mini usb female cabl, telefonas šokas, ipvanish, usb dangteliu ip67, prijungti usb, rgb gpu ilgiklis, jungtis panel mount usb.

€3.77 €4.10
  • Yra sandėlyje
  • w87880


Atsparus vandeniui linija, automobilių, jachtų, motociklų prietaisų skydelio Mini 5P ilgintuvas duomenų įkrovimo adapterio kabelį vyrų motinos 0,3 m; 1. Dirigentas yra naudojami 24/28AWG pagimdė, vario viela, aliuminio folija, pritvirtinta kūno ir žemės viela.Sumažinti signalo perdavimo slopinimas.Labai veiksmingas; 2. Apvalkalo medžiagos yra pagaminti iš PVC, o išorinė dalis yra pagamintas iš juodo PU, kuris yra minkštas ir tempimo. 3. Šviesos ir graži, lengva nešiotis; 4. Jis naudojamas ant prietaisų skydelio, automobilių, jachtų, motociklų ir t. t., atsparus vandeniui ir dulkėms, palaiko hot swap, plug and play; 5. Aukštos kokybės ir didelės spartos, prabangus apdailos, aukštos kokybės ir žemos kainos; 6. Patogu ir greita konvertuoti USB sąsaja tipo, tas pats 2.0 perdavimo greitis; parama USB 2.0 sąsaja, perdavimo greitis iki 480Mbps. 7. Paramos Win98/2000/XP/Vista/Win7, Mac OS V9.0 arba didesnis; 8. Taikymo sritis: Tinka visų markių skaitmeniniams fotoaparatams (išskyrus SONY).Kai kuriuos mobiliuosius telefonus.MP3/MP4/MP5, mobiliojo ryšio kietąjį diską ir įvairių T-tipo sąsaja duomenų apmokestinimo. 9. Bauda kūrinys, pilnas medžiagų panaudojimas, kelių sluoksnių ekranavimas anti-trukdžių, kad užtikrinti greitą signalo perdavimo, skaitmeninės produktai yra bendros.


  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Kabelio Adapteris
  • Prekės Pavadinimas: CY
  • Produktų Statusas: Sandėlyje


L Antonova2008
2020-12-30
5/5
THANKS !!! FAST , SAFETY , VERY GOOD QUALITY !!! GOOD LUCK AND HAPPY DEALS !!!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai