Didinamojo stiklo 3X 5X 10X 8X led didinimo litavimo magnifier akiniai recepto akinius smartfon litavimo


Žymos: didinamasis stiklas lituoti smd, padidinti telefono, kojinių streetwear, tarantula x6, švytėjimo odai, stiklo lydmetalis, didinamojo stiklo didžiosios litavimo, didinamąjį akinius, magnetinis, puikus karoliai, akinių stendas.

€31.80 €53.00
  • Yra sandėlyje
  • w91262


Produkto Pristatymas

Dalies NUMERIS:PD-032C Produkto pristatymas spalva:juoda 1.Didinamasis stiklas maginfication:3X 5X 10X 8X neprivaloma 2.Didinamasis lęšis medžiaga:Balta 3.Didinamasis lęšis Veiksminga skersmuo :125mm 4.Įrengta 48PCS balta LED lempos,BMT 6000-6500K 5.Ryškumas apšvietimas:Ne atstumas 1m ne apie 300LUX. 6.Šviesos intensyvumas gali būti pakoreguoti.Galia 100-220V.Galia 12V.Maitinimo linijos 1,5 m.Įrengtas reguliuojamas ryškumas galios lauke. 7.Ilgis viduryje metalo žarna yra 260mm, kurie gali koreguoti didinamojo stiklo kampas 8.netauriųjų metalų mesa yra 180*280mm ,keturi guminiai KILIMĖLIAI. 9.Didinamąjį lempos galva dydis:148*166mm Produkto naudojimo 1.Pramoninis naudojimas:plačiai naudojamas elektronikos,plastiko, metalo ir kasybos įmonės , Gali vietoje ant darbo stalo ar gamybos liniją,mažo dydžio,, Atidaryti, peržiūrėti ,mažas Saugos įtampa,Šviesos intensyvumas gali būti reguliuojamas pagal individualius poreikius,metalo butas bazė su aukštos kokybės,patvarus ir tvarkingas.Tikrinti elektroninį abd metalo dalys ir tt 2.Asmeninis naudojimas:Gali būti vieta, metalo, darbo stalas namuose kaip namuose, darbo lempa ir peržiūrėti objektus,Max apšvietimo ryškumas:1m dustance ne apie 6000Lux,Šviesos ryškumą galima reguliuoti,su Didinamuoju stiklu tinka senyvo amžiaus žmonėms, skaityti laikraštį,žiūrėti antikvarinių daiktų,paveikslų,pašto ženklai ir kt.Mažas dydis ,platus perspektyvos,mažas saugos įtampa,galia ir energijos taupymas.Naudojimo instrukcijos Surinkti didinamąjį stiklą galva,bazės ir power kartu, ieškokite produkto struktūros schema 1.Priimti iš galvos dalies didinamasis stiklas pirma,tiesinti juoda žarna ir imtis žemyn riešutų, kurie sujungti su pagrindo,tada, kad žarna su sriegiu dalis per skylę bazės.Fix it sandariai su veržle jums imtis žemyn. 2.Prijunkite maitinimo lauke kištukas su susirinkusiems didinamasis stiklas poweine kartu elektros dėžutė su OFF-ON jungiklis.Pasukti įjunkite reguliuoti jo intensyvumą

Produkto nuotraukos

Prieš naudojimą

Pranešimas 1.Didinamojo Stiklo, turėtų būti pateikiami sausoje ir švarioje vietoje.Saugokite didinamąjį stiklą į vengia tiesiogiai.Vengti aukštos temperatūros ir smurtinio vibracijos. 2.Kaip didinamasis stiklas yra tikslusis artėjimas,elgtis atsargiai,išvengti poveikio arba staigaus judėjimo transportavimo metu. 3.Atvaizdo saugoti trinkelės,nepalikite pirštų atspaudus ar dėmes ant sufraces objektyvą.

Manntenance

1.Visi objektyvai muct būti švarūs.Bauda dulkės ant objektyvo paviršiaus turėtų būti belown ne su ranka, ventiliatoriaus ar nušluostė išjungti švelniai su minkštu objektyvas audinių;Pirštų atspaudų ar naftos pažymėtos ant jos turėtų būti nuvaloma nuo audinių sudrėkinti nedideliu kiekiu ksileno arba 3:7 alkoholio mišinio ir eteryje. 2.Po naudojant,padengti didinamasis stiklas su dulkių-padengti, jeigu ir laikykite jį sausoje ir švarioje vietoje nemokamai nuo drėgmės, siekiant užkirsti kelią rūdžių.

Apie Siuntos

We will ship savo paketą per 1-2 darbo dienas.Mes gali keisti pristatymas metodas: Mano muitinės, nuotolinio adresas ir pristatymo greičiu.

Garantija Ir Grąžinimas

Mūsų parduotuvėje suteikiama nemokama pakeitimo pavedimais per 30 dienų nuo pristatymo dienos.Užsakymus nuo 1 iki 12 mėnesių, jūs turite mokėti tam tikras užsakymo vertė į gauti pakeisti.Užsakyti vyresniems nei 12 mėnesių, mes suteiksime mažas nuolaidas.

Mūsų Aptarnavimo laikas

Mūsų Darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 6:30 PM Pekino Laiku.Visi užsakymai nebus tvarkomi savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų,aš atsakyti jums per 30 minučių darbo metu.Mes pažadame jums išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.


  • Su Šviesos Ar Ne: Taip
  • Didinimas: 3X 5X 10X 8X
  • Medžiaga: Stiklas
  • spalva: juoda
  • Modelio Numeris: YZ6-PD-032C(3 VNT.)
  • Prašymas: Lituoklio Remonto/Stalo Lempa/Kosmetikos Grožio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Nuolatinis Stilius
  • Prekės Pavadinimas: YIZHAN
  • Šviesos Šaltinis: LED Šviesos


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai