3DSoft Dviračio Balno Padengti Dviračių Sėdynės MTB Dviračių Silikoninė Sėdynė, Kilimėlis, Pagalvėlė sėdynės Sėdynės Padengti, Dviračių Nuoma Priedai D40


Žymos: ktm antspaudas, dviračių pagalvėlė, mini pakabos, falco, 22 colių dviratį, kalbėjo įtempimo įrankis, dviračių cutter, dviračių kalbėjo įtampos matuoklis, dviračių mtb įrankis, dviratis mtb.

€2.30 €3.83
  • Yra sandėlyje
  • w91784


Dviračių Nuoma Balnelis Patogus, Minkšta Pagalvėlė Dviračių Sėdynės Padengti jojimo Balnas Padengti Silikono Kvėpuojantis

Savybės:

MINKŠTAS IR STABDŽIŲ TRINTIES: dviračio sėdynės dangtelis yra priimtas kokybės silikono medžiagos, kuri yra minkšta ir patogi.Vairuotojai sėdi ant šio dviračio sėdynės padengti nebus jaustis klubo skausmas net ir po ilgo jojimo.Be to, silikonas turi gerą stabdžių trinties funkcija, kuri leidžia dviračių sėdynės padengti nėra lengva būti sugadintas.Vieno dviračio sėdynės pagalvėlė paprastai dirba ilgą laiką.

SUSTORĖTI PADAS POVEIKIO PAGALVĖLĖ: Šio dviračio sėdynės pagalvėlė ateina su sutirštės padas dizainas, kuris gali absorbuoti poveikį, kai važiuoti nelygiais keliais, ir apsaugoti klubų iš skauda.Vairuotojai su šio dviračio sėdynės pagalvėlę jausitės daug saugiau ir patogiau.Yra šviesą atspindinčios juostos pritvirtintos pabaigos dviračio sėdynės padengti, kurios yra naudingos ir naktį jojimo.Tokių dviračių sėdynės berniukai ir vyrai yra geri.

ANTI-SLYDIMO PELLT SĖDYNĖS, KAD TILPTŲ GLAUDŽIAI: atgal dviračio sėdynės pagalvėlę yra specialiai sukurta su tam tikrais anti-slip pellt, kurie gali padidinti trintį tarp dviračio sėdynės dangčiu ir dviračio sėdynės.Todėl, gelio dviračių sėdynės padengti tiks dviračio sėdynės atidžiai ir ne-slidus per dviračiais arba dviratis.

REGULIUOJAMOS IR TINKA DAUGUMAI DVIRAČIŲ BALNELIŲ: Kaip suprojektuoti su reguliuojamu raišteliu ir sagtis apačioje, dviračio sėdynės apima gali būti įtraukti arba pašalinti iš dviračio sėdynės lengvai.Nuosaikus dizainas ir universalus dydžio, kad dviračio sėdynės pagalvėlė tinka daugumai dviračių balnelių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aukštos Kokybės EVA

Spalva:Juoda,Oranžinė,Mėlyna,Raudona

Dydis: 27cm x 18cm x 3,5 cm (Maždaug:10.6"x 7.1"x1.4")

Naudojimas: BMX Dviračių,Kalnų Dviračių,Kelių Bike-Turistinis

Grynasis Svoris:45g

Pakuotės Svoris:55g

Pakuotės Turinys:

1x Dviračių 3D Gelio Padas sėdynės Sėdynės Padengti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.ylakiuglobosnamai.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.


  • Medžiaga: Aukštos Kokybės EVA
  • Neto Svoris: 45g
  • Naudoti: BMX Dviračių,Kalnų Dviračių,Kelių Bike-Turistinis
  • Dydis: 27cm x 18cm x 3.5cm
  • Tipas: Kita
  • spalva: Juoda,Oranžinė,Mėlyna,Raudona


Olchikmama
2020-09-12
5/5
Good and convenient thing
A N Wheelton
2020-09-22
5/5
Very nice, correspond to the description, totally satisfied
Carlmusella
2020-09-29
5/5
Great...

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai