DOBE Vertikalus Aušinimo Stovas Suderinamas su Xbox One X Vertikalus Stovas Greitai Aušinimo Doko, Ventiliatorius Stovi Ir Su 3 USB jungtys TYX-1768


Žymos: analog stick xbox 360, konsole x box, DoBe, x-men serija, silla žaidėjus metalo, padas retro, nintend jungiklis rcm, bazinė xbox, eastvita rcm įrašą ns sx pro, DN50.

€15.33 €18.04
  • Yra sandėlyje
  • w92607


DOBE Vertikalus Aušinimo Stovas Suderinamas su Xbox One X Vertikalus Stovas Greitai Aušinimo Doko, Ventiliatorius Stovi Ir Su 3 USB jungtys TYX-1768

Produkto Privalumai:

3 1. FUNKCIJŲ - Xbox One X Vertikalus Stovas & Žaidimų Konsolės Aušintuvas Dock & 3 USB ŠAKOTUVĄ, Įkroviklis Uostų(Valdytojams ir konsolės nėra įtrauktas.)

3 AUŠINIMO VENTILIATORIAI - Sukurta su 3 aušinimo ventiliatoriai.Gali išlaikyti savo "Xbox" One X kietas ir ramus su vertikalia aušinimo stovas.Nereikia nerimauti dėl savo konsolės perkaitimo ir degimo jūsų stalo ilgai valandų žaidimo.

3 USB - 3, USB 2.0 prievadai su galingu išėjimo imti kontroleriai, klaviatūros, telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus USB įrenginius.PASTABA: nejunkite išorės harddrive į šį stovėti.

UNIKALI IŠVAIZDA - Tai Veritcal Stovo atvėsti abiem būdais.Jo ventiliatorius išlaiko sistema aušinimo tuo pačiu metu ieško kietas pati dėl unikalaus dizaino.

PLIUS IR ŽAISTI - Tiesiog vieta jūsų Xbox Vienas X atsistoti ir prisijungti built-in kabelis.Šis USB kabelis įgaliojimus viskas, nereikia papildomų laidų.Paprasta Sąranka.

Produkto Specifikacijos:

Suderinamas su Xbox One X

Medžiaga: ABS Plastikas(su Aušinimo Ventiliatoriai)

Produkto matmenys: 3.54 x 9.53 x 1.18 cm / 9.0 x 24.2 x 3,0 cm

Produkto Pakuotė:

1 x Vertikaliai Aušinimo Stovas Xbox One X Žaidimų Konsolės

1 x Vartotojo Vadovas


  • Modelio Numeris: TYX-1768
  • Suderinamos Prekės/Modelis: "Microsoft"
  • "MicroSoft" Modelis: Xbox Vienas
  • Prekės Pavadinimas: DOBE FOMIS ELEKTRONIKA


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai