Žaidimas: Virtua Tennis 4: World Series (PS Vita), naudojami


Žymos: sd ps vita slim, mėlyna ps vita slim, byla ps vita, 4 ps, Ps 3, žaidimas ps3, ps vita žaidimų pasiūlymai, sd2vita, psvita, dėžės ps vita žaidimai.

€6.83
  • Yra sandėlyje
  • w9736


Вовлекайтесь Greitai teniso rungtynių žaidimas: Virtua Teniso 4: Pasaulyje Serija.Į Skirtumas nuo rimtų tenisas Treniruokliai, šis žaidimas pristato Žavinga arkada.Žaisti Populiarus meistrai iš šio sporto, Tapti čempionais ir laimėti Pavadinimas 4 sezonus iš žaidimo.Pasaulis Serijos Teniso

Tai Žaidimo versija yra pakartotinis leidimas Ketvirta dalis Virtua Tennis nešiojamų PS Vita konsolės.Žaidimas buvo pakeistas į Naudoti unikalius konsolės "Sony": programuotojai, dalyvaujančių Beveik visos funkcijos konsolės.Rungtynės Pereiti greitai, kuris yra labai Žaidimo eiti, jei jums imtis "Witu" Su savimi kelyje.Skirtingų žaidimo režimų Unikalių savybių, taip pat naudojamas Konsolės.Yra ieškoti geriausių Teniso žaidimas "Vita", būtinai Atkreipkite dėmesį į šį projektą.

Savybės: Žaidimas :

Kontaktai Teniso Meistras.Priekiniai PS Vita kamera leis jums perkelti Savo įvaizdį pasaulio žaidimas.Žaidimas Sukurs iš savo nuotrauką unikalus Paveikslėlyje.Jums bus dirbti su vaizdą Redaktorius, ir voila-jūs pats bus perkeltas Į virtualų pasaulį tenisas.

Žaidimas Tarptautiniu lygmeniu.Labiausiai Pagrindinis žaidimo režimas yra "World Series".Dalyvauti didelio masto žaidimai, Laimėti turnyrai ir pagalvoti prieš Strategiškai.Jis planuoja Padės jums lipti į viršų Turnyro laiptais ir tapti geriausiu.

Neįtikėtina Mini-žaidimai.Serija Virtua Tennis visada buvo daug neįprastų ir Juokingi mini-žaidimus.Šis žaidimas yra ne Išimtis.Be kitų dalykų, jums bus Rinkti pinigus į Kazino, šaudyti Paukščiai iš Plastilino, ir taip pat pabandyti Kiti mini-žaidimų, kad užsiimti Unikalus funkcionalumas konsolę.

Užsiimti Touchpad.ŠIAME žaidime jums Galite naudoti ne tik mygtukai, Bet taip pat jutiklinis ekranas jei norite valdyti.Kontroliuoti savo charakterį labai Lengvas ir intuityvus, kuris yra puikus Tinka pradedantiesiems teniso serijos.


  • Prekės Pavadinimas: NĖRA


Ygrom 14
2020-11-28
5/5
Written Russian version, but in fact English, and in general the game is good/graphics, physics, large selection of athletes/

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai