3DFILS-LIA gijų 3D spausdinimas PLA INGEO 3D850: 1.75 mm, 1 Kg


Žymos: salah 3d spausdinti, 1kg gijų pla, abs gijų 2 kg, pla, mediniai pla sunlu, džiovintuvas kaitinamosios, kaitinimo pla, įranga spausdinti, 3d žmogus marškinėliai, juoda kaitinimo ekstruderiu.

€22.13
  • Yra sandėlyje
  • w137556


EsFil PLA 850 Ji priklauso 3DFILS esFil esminės gijos šeimos 3D spausdinimas.

Ši dalis yra Pagaminta Ispanijoje Iš PLA Ingeo 3D 850 iš NatureWorks .Sukurta specialiai naudoti 3D spausdinimo, ji yra laikoma geriausia PLA rinkoje, kaip jis Greitesnis spausdinimas Ir suteikia geresnės mechaninės savybės, dėl kitų gijų PL - A. be to, jos šiluminės savybės (greitai kristalizacijos) suteikia jums daugiau aušinimo greitis, kuris verčia į Geriausias apibrėžimas .

Kita vertus, dėl savo kietos molekulinę struktūrą, ji yra pajėgi remti kristalizacijos procesas, kepimo be deformacijos.Tokiu būdu, mes galime suteikti galutinis gabalas Geriausias Mechaninės savybės nekeičiant jo originalūs matmenys.

Į 3DFils gamybos procesas užtikrina puikios Kokybės, Standartinis nuokrypis 0,01 mm, O didžiausias leistinas 0,03 mm, kuris užtikrina sklandų ir unstuck spausdinimas.Į Ovality žemiau 1%, Tai leidžia labiau vienodą sluoksnį taikymas, gerinant galutinis apdaila gabalas.

PLA yra populiariausia medžiaga, 3D spausdinimas dėka savo Spausdinimo patogumo ir suderinamumą Su visais FDM spausdintuvai rinkoje, tiek su išvyniojamų ar tiesioginio ekstruderiai.

PLA yra medžiaga, Biologiškai Kuris yra gaunamas iš gamtos, o ne-priklauso nuo naftos žaliavos, jis neturi karšto lova ir vos skleidžia kvapus.Dėl šių savybių ir nėra tikėjimo, jie, kad tai puiki medžiaga norint pradėti 3D spausdinimas.Tarp Programos populiariausių PLA yra prototipų, funkcinių dalių ir įrankių.

Vakuuminėje pakuotėje 90 Mikronų maišeliai su silikagelio maišelis gali įstrigti viduje, siekiant užtikrinti jos išsaugojimą ir nėra drėgmės.


  • Dydis: 10 meters
  • Forma: Kietas
  • Modelio Numeris: 0
  • Kilmės: AS(Kilmės)
  • Medžiaga: pla
  • Prekės Pavadinimas: 3DFILS


Bx SmackSide
2020-12-06
3/5
n
Vlad6011
2020-11-11
5/5
Very fast. Thank you!. 3DFILS I 've tried it before. It's good plastic.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai