Y2HD žaidimas USB DraadloosHandheld Tv Vaizdo Žaidimų Konsolės 8 Bitų Mini Vaizdo žaidimų konsolės 600 klasikinis žaidimas dviviečiai žaidimų konsolės


Žymos: kompasas, žiedas, nuotykių, 8 bitų žaidimas, hat vaizdo žaidimai, 8 bitų grupinio, ryšiai nintendo, žaidimas stick ios, coolbaby rs, 8 bitdo "bluetooth", grupinio žaidimas, žaidimas sega.

€16.52 €22.95
  • Yra sandėlyje
  • w14806


Dėl pakuotė: Mes atnaujinti gaminio pakuotę siekiant užtikrinti, kad produktas yra saugesnis transportavimo metu.Prašome nesijaudinkite apie pakuotė pažeista transportavimo metu.

1. Remti vienas ar du žaidėjai, žaisti žaidimus tuo pačiu metu, todėl jūs ir jūsų vaikai ar draugų maloniau, Y2 HD žaidimų konsolės pastatytas 568 ne kartoti klasikiniai žaidimai; Y2 PRO Puqing versija pastatytas 600 ne kartoti klasikiniai žaidimai!

2. Sklandžiai linijas, paprastas ir elegantiškas dizainas, plug and play, su belaidžio rankena, belaidis valdymo nuotolis iki 8 metrų.Palyginti trumpas-line laidinio valdytojas, bevielio ryšio valdiklis, vengia arti TV ir apsaugo jūsų akis efektyviau.Mini priimančiosios su bevielio duomenų valdytojas yra geriausias pasirinkimas, užsienio prekybos tarpvalstybinių produktus!

3. Reikia tik prijungti žaidimų konsolę prie TELEVIZORIAUS sąsaja, USB maitinimo kabeliu prie kompiuterio, TELEVIZORIAUS šaltinis gali būti pakoreguota, kad "high-definition" arba AV kanalo rodyti žaidimą sąrašas TELEVIZORIAUS ekraną, ir nuotolinio valdymo pultu galima valdyti nuotoliniu būdu pradėti baterijos rankena.Plug and play, paprasta ir elegantiška, lengva valdyti.

4. Yra aukštos raiškos versiją ir bendras versiją galite pasirinkti iš šią nuorodą, prašome atkreipti dėmesį į atskirti ~

5. Pasirinkus žaidimą pagrindinėje sąsajoje, prašome naudoti No. 1 rankena kontrolės veikimas

Y2 HD modelis (šis modelis yra HD versija):

(1) Spalva: juoda

(2) prekės svoris: 0.236 kg

(3) Pakuotės dydis: 16.5 * 10 * 6 cm

(4) Pakuotės sąrašas:

2 * Belaidis valdiklis (turi būti įrengta No. 7 baterija)

1 * HD žaidimų konsolės

1 * USB duomenų kabelis

1 * anglų vadovas

1 * Spalva dėžutę

(5) uždarykite žaidimą: paspauskite [SECECT klavišą + PRADŽIOS klavišas], tuo pačiu metu vieną sekundę

(6) Prijungimo sąsaja: High-definition HDMI sąsaja, prašome patvirtinkite, kad yra aukštos raiškos sąsaja galinėje TELEVIZORIAUS ~

Y2 PRO bendra Čing versija (šiame skyriuje yra AV bendrojo Čing versija):

(1) Spalva: pilka

(2) prekės svoris: 0.21 kg

(3) Pakuotės dydis: 16.5 * 10 * 6 cm

(4) Pakuotės sąrašas:

2 * Belaidis valdiklis (turi būti įrengta No. 7 baterija)

1 * Žaidimų konsolė

1 * AV kabelis

1 * Spalva dėžutę

1 * anglų vadovas

(5) uždarykite žaidimą: paspauskite ir palaikykite [START klavišą + TB klavišą] vienu metu vieną sekundę

(6) Prijungimo sąsaja: AV sąsajos, prašome patvirtinkite, kad yra raudona, geltona ir balta AV sąsajos skyles galinėje TELEVIZORIAUS ~

Plug and play, geen actie mirti u niet bevalt

Mes weten dat kopers zeer onaangename problemen zullen tegenkomen, omdat ze houden van de producten mirti ze leuk vinden, maar niet voor višta zullen werken!Mes streven ernaar om producten te produceren lt bij te werken, zorgvuldig rekening houdend susitiko de behoeften van kopers lt verschillende moeilijke stappen.Mes hebben een spelconsole voor je ontwikkeld, het yra niet nodig om automatisch stuurprogramma s te installeren.Sluit de gameconsole gewoon aan op de USB-poort van de tv lt gebruik de televizija.Het corresponderende kanaal wordt ingesteld op de afstandsbediening lt je kunt het spel gaan spelen!Kulno eenvoudig lt makkelijk te bedienen!

null

null

Paslaugos:

1. Jei apsaugos laikas yra apie praeiti, prašome pranešti mums išplėsti apsaugos laikas jums.

2. Jei produktas yra sugadintas, prašome susisiekti su mumis išsiųsti arba grąžinti už jus.

3. Jei nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis ir patikrinti šią informaciją.

4. Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus ir logistikos, ir kt.Prašome pranešti mums.Mes siūlome geriausią aptarnavimą už jus.

5.Nesvarbu, koks produktas norite, mes suras jums Kinijoje

Apie Atsiliepimą:

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Raidės, prieš išvykstant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.


  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: Y2Game konsolės
  • Prekės Pavadinimas: Aaliyah
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • HD žaidimų konsolės: Turi aukštos kokybės patirties
  • 4K vaizdo: Patirtis patogumas
  • Puqing žaidimų konsolės: Parama USB padvigubėja


Dznadine 15
2020-09-21
3/5
The consola not working properly. It.s o delay in transfering signal between device and TV set.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai