Šilko PLA 1.75 mm Šilko Aukštos Kokybės 3D Spausdintuvo Kaitinimo Reikmenys Siūlai Įvairių Spalvų Gijos 1KG/Roll 1KG/Spool ZONESTAR


Žymos: klijai super, salah 3d spausdinti, portabl spausdintuvą, 3d spausdintuvas priedai profilis, 3d spausdinimo spausdintuvas, clipper plaukų, kaitinimo pla, derva daug 3d spausdintuvas, 3d žmogus marškinėliai, nailono qidi.

€27.35
  • Yra sandėlyje
  • w15218


Šilko PLA 3D spausdintuvas gijų yra ideali tiems, kurie nori spausdinti objektas, kurio glotnus, blizgus ir šilko, pavyzdžiui, finišo.Unikalių spalvų formavimo mūsų Šilko gijų bus savo nuotraukas labai skiriasi ir gražaus blizgesio.Šilko išvaizda yra labai ne mažėja išvaizdą sluoksnio linijos ir eautifully pabrėžiant informacijos ir kreives 3D printied objektas.Puikus vaizdo spaudinius, reikia, kad papildomai lygio lygumas, kad tiesiog negali būti pasiektas su standartine PLA spalvų.Kitas privalumas mūsų Šilko PLA yra tai, kad ji taip pat žymiai stipresnis nei standartinis LIA, duoda ne tik vizualiai patrauklus, spausdinti, bet taip pat labai stipri!Šilko PLA yra labai paprasta spausdinti naudojant panašių parametrų standartas LIA.

Ritės matmenys: 200 mm bendras skersmuo x 54mm skylės diametras x 65mm aukštis

Dėžutės dydis: 22x22x8cm

Grynasis svoris: 1kg/spool(2.2 kg)

Pristatymo svoris: 1.2 kg

1、Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ir jei jūs ne gauti prekes per planuojamą laiką(blogas oras ir pan.), prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

2、Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje express " kompanija, jums reikia papildomai mokėti nuotolinio valdymo mokestį, kurio vertė yra apie 30 JAV dolerių iki 50 JAV dolerių;Mūsų pardavėjų susisieks su jumis.prieš įvykdėme sklypo.

1、 Klientai turi žinoti, importo įstatymai jūsų šalyje, prieš užsakant, nemokamas pristatymas neapima importo mokesčių, Patikrinti, prieš užsakant!

2、galime pasirašyti mažai deklaruotos vertės užsakymą kainą.jei turite kitų prašyti, tiesiog palikite pranešimą, kad pastaba skiltyje arba susisiekite su mumis

1 、paketas buvo kruopščiai patikrinta ir kruopščiai supakuoti prieš pristatymas.tai rekomenduojama, kad jūs šiek tiek nuotraukų paketo, kai jūs jį gauti ir tack vaizdo atidarius pakuotę.

2、 Jei jis išparduoti, mes pasirūpinsime, atsitiktinių spalvų PLA jums .Mes nepriimame ginčą dėl spalvos dovana gijų.

3、 Maitinimo laido): paprastai, ji bus su savo nacionalinį standartą, kaip numatytieji sąrankos.

4、 Dokumentas: spoksojo į SD kortelę, o taip pat prieinama debesys saugojimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo teigiamas nuomonė mums yra labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas su neutralų ar neigiamą nuomonę.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!


  • Langelio dydis: 22x22x8cm
  • Prekės Pavadinimas: ZONESTAR
  • Neto Svoris: 1KG/Spool(2.2 kg)
  • Forma: Kietas
  • Dydis: 343 meters
  • Medžiaga: pla
  • Modelio Numeris: ŠILKO PLA 1.75 MM 1KG
  • Ritės Matmenys: 200mm Viso Skersmuo * 54
  • Bendras svoris: 1.3 KG+-5%
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai