Naujas Arrivel 15KW 220V Termostatas Baseinas, SPA Namuose, Pirtis ir Kubilas Elektrinis Vandens Šildytuvas Greitas Pristatymas


Žymos: elektrinis šildytuvas baseinas, šildytuvas baseinas, agentas anti rūkas, 1kw šildytuvas, karšta vonia, šildytuvas, šildytuvas plaukti baseinas, auraton, augalų skriemuliai, kabantys augalai, vonia vandens šildytuvas, 220v šildytuvas.

€200.87 €242.02
  • Yra sandėlyje
  • w15864


Naujas Arrivel 15KW 220V Termostatas Baseinas, SPA Namuose, Pirtis ir Kubilas Elektrinis Vandens Šildytuvas

Greitas pristatymas su EMS/DHL/E-ems Pastaba: 1. Tai itemsupport 220V / 380V/ 220V, arba mes atsiųsime 220V. 2.Kai jūs padarysite užsakymą, šildytuvo baseinas(spa šildytuvas),prašome palikti masažo apie vamzdžių prijungimo skersmuo jums reikės:48mm ar 50mm?arba mes atsiųsime 48mm.Ačiū!Specifikacijos: Operacinė: jutiklinis ekranas Sandėliavimo / Tankless: Sandėliavimo 5000W"> Galia (W): 5000W">>5000W Įtampa (V): 220V Talpa: 4 Žmonės Tipas: Pirtis, Kambariai (Atnaujinti) Pareigos: Drėgno Garo Funkcija: Kompiuteris, Valdymo Pultas Galingumas: 15kw Herze: 50-60hz Aprašymas Naujas 15KW 220V Termostatas Plaukimo Baseinas ir SPA Namuose, Pirtis ir Kubilas Elektrinis Vandens Šildytuvas ST serijos baseinas šildytuvai yra specialios naudojami mažų baseinas mažiau nei 5CBM, masažas, baseinas ir karšto pavasario šilumos ir išlaikyti šiltas; Tuo tarpu, gali būti asistentė šilumos siurblio šildymo.Šis produktas priima naujausias pastovios temperatūros reguliatorius- -temperatūros jutiklis pakeičia tradicinį magnetinio srauto jungiklis,ji labai pagerina problemų, nemokama darbo laikas, prisitaikymas vandens aplinką ir stabilumą.Privalumai: A.Rankinis atstatymas temperatūros jungiklis, Kai netikėtai aukšta temperatūra 60C įvyksta, temperatūros jungiklis atjungia sistema.Jums reikia išjungti pagrindinio maitinimo šaltinio, išspręsti kaltės ir laukti, kol temperatūra nukrenta žemiau normalios temperatūros, tada paspauskite "Reset" mygtuką, norėdami iš naujo paleisti šildytuvas B. Unikalus kontrolės sistemą, Esame savo srities profesionalai gaminti ir plėtoti šildytuvai daugiau nei 10 metų.ST ir PHS yra naujausios kartos su mūsų unikali valdymo sistema.Su šios pažangios kontrolės sistema, tradicinis mechaninis vandens srauto jutiklis yra pakeičiamas modernus skaitmeninis temperatūros jutiklis ir funkcijas temperatūra C. Jutiklis technika, yra: 1. a,srauto temperatūros jutiklis visada pagal kontrolės programinės įrangos, tiksliai stebėti temperatūros statusą visa sistema, ir tada nustatyti parametrus palaikyti vandens temperatūrą ir apsaugoti šildytuvas iš nenumatytų situacijų.b,Nr. mechaninė jutikliai, vengti mechaninio gedimo paveikti funkcija šildytuvas.c,Išvengti meilę jonų kaupimas mechaninė jutikliai.d,Žymiai sumažinti nereikalingų apyvartos ciklų, prailginti cirkuliaciniai siurbliai ir sutaupyti daugiau energijos. 2. Pažangi savarankiškai diagnozuoti funkcija valdymo sistema nuolat stebi veikia statusą kiekvieną dalys, šildytuvas ir greitai reaguoja ir rodo atitinkamą užuomina žinutę, kad bet koks incidentas, siekiant išvengti bet kokios žalos ar nesklandumų nutinka.Jei bet kokį gedimą atsitinka, šildytuvas yra nedelsiant nutraukiamas, ir atitinkamai užuomina, bus parodytas pranešimas dėl skydo vartotojo ar specialistu, kad nuspręsti, kur gedimas.Saugos klientas yra svarbiausias prioritetas.


  • Prekės Pavadinimas: ELE ELEOPTION
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Modelio Numeris: elektrinis vandens šildytuvas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai