12pcs Siuvimo Antpirštis Piršto Raštas Pin Adatos Siuvimo Quilting Amatų Reikmenys "PASIDARYK pats" Rankdarbiams Siuvimo Priemonės Surinkimo ir Dovana


Žymos: dobilų quilting prekes, "prym" siuvimo adatos, derliaus dedal, siuvimo pagalba vaikams, siūti, pagalvėlė pin, didelis mezgimo adatos, įrašo siūti, šališkumo siuvimo, "prym" antpirštis.

€13.04 €21.72
  • Yra sandėlyje
  • w194764


Prekės ženklas

D&D

Medžiaga

Keramika

Spalva

Balta

Dydis

Kaip paveikslų paroda

Svoris

10g/kiekviena

Pakavimas

12pcs/pak

Naudoti

Siuvimo Antpirštis/Siuvimo įrankį

Dėl rankos priemonė, Kai matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 12pcs Siuvimo Antpirštis Piršto Raštas Pin Adatos Siuvimo Quilting Amatų Reikmenys "PASIDARYK pats" Rankdarbiams Siuvimo Priemonės Surinkimo ir Dovana +Įpakavimas: 12pcs/Box +Piršto Antpirštis Medžiaga: Pagamintas iš Keramikos, patvarus ir tvirtas, patogus naudoti, +Veiksmingas Veikimas: Šis antpirštis gali apsaugoti piršto, kai adata yra per medžiaga, ir jis gali daryti jėga, gerai įsiskverbti į drabužius +Pločio Programos: Jis gali būti taikomas rankdarbiams, siuvimo, siuvinėjimo ir t.t., gera priemonė siuvėją ir motinos apsaugoti savo pirštus gerai +Specialios Pareigos: Siuvimo antpirštis piršto raštas yra naudingas, siuvimo priemonės, siekiant apsaugoti pirštus, kai adata yra per medžiaga, ir jis gali daryti jėga, gerai įsiskverbti į drabužius +puiki dovana ar puikus priedas prie savo kolekciją

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2. jei jūs nusprendėte įsigyti ,, prašome apmokėti užsakymą laiku. 3.Po apmokėjimo arba pristatyti,jūs vis dar galite mėgautis puiki paslaugas po pardavimo 4.Užsakymai tvarkomi laiku patikrinus mokėjimo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,Prašome susisiekti su mumis iš anksto, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.ylakiuglobosnamai.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl,jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.


  • Tipas: Antpirštis
  • Naudoti: Siuvinėjimo
  • Dydis: As picture show
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Siuvimo Antpirštis
  • Pakavimas: 12pcs/pak
  • Siuvimo Įrankį: Keramikos antpirštis
  • Medžiaga: Keramika


Dark Demon
2020-11-28
5/5
the thimbles came in good condition, but the gilded edging is a little worn. but not scary.
Diablin Del Faro
2021-02-07
5/5
Very good thimbles! They all came intact, sealed in a navel.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai