12pcs Vaisių Skristi Lipni Gaudyklė, Vienkartiniai Klaidą Gnat Klijų Spąstų Vabzdžių Gaudyklė Kenkėjų Kontrolės Uodus Grybelio Gnats Plaukioja Vabzdžių


Žymos: lipni vaisių skristi gaudyklė, balta skristi gaudyklė, vabzdžių gaudyklė, gnat spąstus, pelių spąstai, lipni gaudyklė, fli trap, pelių spąstai, skristi gaudyklė, kenkėjų gaudyklės.

€2.66 €3.85
  • Yra sandėlyje
  • w32938


Kulka Taškų:

1、Geltona Lipni Gaudyklė: Ryškių spalvų pritraukti skraidančių vabzdžių.Aukštos kokybės klijai gali neleisti jiems pabėgti.Specialiai sukurta su augalų kenkėjai.Labai tinka lauko arba kambarinės gėles, ypač vazoninių augalų.

2、Lengva Naudoti: vaisių skristi gaudyklė su daugiau apačios gali būti tiesiogiai įterpiamas į dirvožemį, išvengiant problemų susiejimas su lyno ar kablio.

3、Saugus ir netoksiškas: Skristi gaudyklė naudoja ryškių spalvų ir klijai sugauti kenkėjų, ir jis yra bekvapis ir be jokių kenksmingų narkotikų, ir jokios žalos žmonėms ir naminiams gyvūnams.

4、Naudojant Priminimas: temperatūros didėjimo vasarą gali sukelti klijų, kad ištirptų, ir vaisinių muselių gaudyklės pasiliks kartu.Prieš naudojimą, prašau įdėti šį šaldytuvas insekticidas patalpoje tam tikrą laiką.Nuplėškite apsauginę plėvelę, atsargiai, kad nepažeistumėte filmas.

5、Patvarus ir ilgalaikis: Skristi spąstus ateiti su labai stipriu sukibimu, ir jie yra atsparus UV ir vandeniui.Nėra reikalo juos pakeisti prieš klaidos yra visiškai padengta.

Aprašymas:

Ar yra būdas apsaugoti jūsų mylimasis augalų, nenaudojant jokių pesticidų?

Taip!Mes turime.

Ar pamenate, kai jums buvo vaikščioti į šviesios spalvos ežero, ten buvo daug skraidančių vabzdžių, taip arba prilipti prie jūsų drabužių?

Tai yra, nes dauguma skraidančių vabzdžių yra phototaxis.Jiems patinka ryškios spalvos ir linkę juos.

Naudojant phototaxis plaukioja vabzdžių gali efektyviai pritraukti ir kontrolės skraidančių vabzdžių, apsaugoti augalus ir sumažinti žalą.

Ryškiai geltonos skristi gaudyklė yra bekvapis.Pagamintas iš aukštos kokybės lipnios, spąstai funkcijų natūralius kenkėjų kontrolės.

Šių patalpų uodų žudikai yra puikus gaudyti ir pritraukti grybai, whiteflies, juoda linija, thrips, vaisių muses, viduryje ir kitų skraidančių vabzdžių.

Tinka lauko arba kambarinės gėles.Saulės ir gėlių formos gali padaryti jūsų vazoninių augalų atrodo ypatingas.

Savybės:

Grybelis gaudyklė, pagaminta iš popieriaus ir aukštos kokybės klijai ateina su ryškiai geltonos spalvos.Klijai bus pritraukti plaukioja vabzdžių gaudyklė, kontroliuoti vabzdžių kenkėjų ir nutraukti reprodukcijos ciklą.

Atsparus vandeniui ir atsparus UV skristi gaudyklė ateina su ilgą tarnavimo laiką.

Savo patirtimi su šiuo uodai ir skristi gaudyklė yra mūsų prioritetas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Laimingas pirkinių!

Specifikacija:

Lipni vabzdžių lentos dydis: 12.8 cm*7cm/12.40*2.37 ich; svoris 2.2 g

Juodas plastikinis kibiras ir scoop dydis: ilgis 12cm*šaukštas plotis 3cm/4.72*1.18 colių; svoris 2,5 g

Dydis: apie 13x8cm/5.12*3.15 colių

Pakavimo Sąrašas:

12*Lipni Gaudyklė

12*Lynai (atsitiktinė spalva)

1*Kastuvas


  • Kenkėjų Rūšis: Skrenda
  • Prekės Pavadinimas: LeKing
  • Funkcija 03: Klaidas Lipni Lenta Žūklės Amaru Vabzdžių
  • Funkcija 01: Vabzdžių gaudyklės
  • Didmeninė: Taip
  • Modelio Numeris: gaudytojas
  • Funkcija 02: Kenkėjų Kontrolės lipdukai
  • Tipas: Gaudyklė lipdukas
  • Rinkinys Tipas: No


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai