Rišiklis nedidelio dydžio Cilindrą Lovos Mašina prarasti-apačioje 335 Kreivė Krašto Rišiklio Siuvimo Įrankiai Ir priedai


Žymos: siuvinėjimo siūlus, mezgimo siūlai, laec siuvinėjimo lankelis, kratinys įrankis, siūti sriegis, slinger siuvimo mašina priedai, Kryželiu Rinkinys, didelis mezgimo adatos, rišiklis žiedas, dėžės scrapbooking.

€4.92
  • Yra sandėlyje
  • w4940


Kaina yra už 1 vnt

Rišiklis nedidelio dydžio Cilindrą Lovos Mašina Juostos dydis: mm prašome pasirinkti, kad jūs norite.

platus apačioje

Tikslas : Kreivės Krašto Rišiklio

Mašina : Cyliner-Lovos Mašina

Standartinis Storis: M , MH , H

Mes galime pasiūlyti daug dydį .Jei jūs turite bet kurį iš jų , prašome susisiekti su mumis ir palikite pranešimą, kai jūs perkate.

Dydžiai taip:

10mm , 12mm , 13mm , kaip 14mm , 15mm, 16mm , 18mm , 20mm , 22mm , 24mm , 26mm , 28mm

Mes galime tiekti dauguma siuvimo mašinų atsarginės dalys ir vitrina yra tik maža dalis.Jei jums reikia daugiau,prašome mums pranešti kodavimo patvirtinti kainą.Ar yra kas nors, kad jums reikia padaryti, Kinijoje, taip pat galite palikti pranešimus mums, ir mes dės visas pastangas, kad padėtų jums.G. Chen Fuchao sukurtas pirmasis šlifavimo diržas fobric mašina Kinijoje, 1983. Per 12 metų kaupti ir plėtros, prekės ženklas atsirado 1995. Per nuolatinių naujovių ir augimo metų, daug įvairaus serijos produktai ėmėsi formuoti,sudarant sąlygas plėtoti siuvimo dalys sektoriuje.Mūsų bendrovė nukreipė visiškai nauja vaizdo sistema, puikus kokybės ir paslaugų 2011 m., padidinti prekės ženklo pastangų ir verslo kultūra.

pradėti

pabaiga


  • Medžiaga: PLIENO
  • Naudoti: Kita
  • Tipas: Įrankių Rinkiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Alex Buhlaew
2020-11-23
5/5
Thank you, all OK

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai